به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابطعمومی نگارخانه ترانه باران، عصر روز جمعه ۳۱ فروردین ماه، نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» توسط گالری ترانه باران و همکاری صندوق اعتباری هنر در گالری شماره ۱ و ۲ فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار کرد.
این مراسم با حضور مسؤولان فرهنگی و هنری کشور از جمله محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محمود اسلامی معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، سیدمحسن خاتمی رییس فرهنگسرای نیاوران، محبوبه کاظمی مدیر نگارخانه تخصصی هنرهای ایرانی و اسلامی ترانه باران و اساتید برجسته هنر خوشنویسی کشور از جمله محمد سلحشور، رسول مرادی، مجید آمادهرزم، علیاشرف صندوقآبادی، امیرهوشنگ آقامیری برگزار شد.
در آیین افتتاح نمایشگاه «روایت باران» محبوبه کاظمی دولابی مدیر گالری ترانه باران با بیان اینکه فروردین سال ۱۴۰۳ با نمایشگاه قرآنی در روزهای ماه رمضان آغاز و حالا با برگزاری نمایشگاهی از هنرهای قرآنی به پایان میرسد، گفت: امیدوارم امکان برگزاری چنین نمایشگاههایی در کشورهای دیگر نیز فراهم شود و هنرمندان این حوزه و آثارشان فرصت معرفی در سطح بینالمللی را پیدا کنند. این آثار تنها بخشی از آثار هنری تولید شده در حوزه هنرهای قرآنی است. ما در این نمایشگاه میزبان آثار هنرمندان بزرگ ایران هستیم که عمر خود را در راه هنر صرف کردهاند، اگر بنا داشتیم آثار را به شکلی جامعتر گردآوری و به نمایش بگذاریم هزاران اثر گردآوری میشد و فضای وسیعتری برای نمایش آثار نیاز داشتیم. امیدواریم این نمایشگاه تحفه کوچکی در شان و مقام قرآن باشد.
حمایت ویژه صندوق اعتباری هنر از خوشنویسان
مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر نیز با بیان اینکه این نمایشگاه اتفاق خوبی در حوزه هنر خوشنویسی محسوب میشود، گفت: با تقویت بخش خصوصی که حامی هنر و هنرمندان است میتوانیم شاهد برگزاری بیشتر چنین رویدادهایی باشیم. در صندوق اعتباری هنر قصد داریم به طور ویژه حمایتهایی از هنرمندان حوزه خوشنویسی داشته باشیم.
سپس، نمایشگاه توسط محمد سلحشور و مجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر و تنی چند از اساتید و هنرمندان عرصه خط و خوشنویسی افتتاح شد. همچنین وزیر ارشاد در ساعات نخست آغاز به کار نمایشگاه «روایت باران» از آثار دیدن و با هنرمندان حاضر گفتوگو کرد.
استقبال از اثر «قیامت در قرآن» در ونیز
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گفت: دولت در حوزه فرهنگ و هنر خود را حامی بخش خصوصی و مردمی میداند زیرا وظیفه ما حمایتگری، نظارت و تنظیمگری است. خوشنویسی مزیت مطلق ما در جهان اسلام و حوزهای باسابقه در کشور محسوب میشود که در آن پیشتاز هستیم. این به دلیل وجود آیات و روایاتی است که زبان بینالمللی ما مسلمانان بوده و همه جا قابل ارایه است.
وی بیان کرد: چند سال قبل که به ونیز رفته بودیم، آثار آقای بدرالسما با عنوان «قیامت در قرآن» بسیار مورد استقبال قرار گرفت. تاکید کردم امسال هم که دوستان به ونیز میروند، بخشی را به نمایش چنین آثار ویژهای از ایران به ویژه کارهای دینی و قرآنی اختصاص دهیم.
نظر شما