به گزارش خبرگزاری مهر، مهران فاطمی گفت: تولید نیاز به بازار دارد و بخش مهمی از بازار نیز در داخل کشور است و لذا حمایت از کالای ایرانی بخشی از فعالیتهای این ستاد است.
وی ادامه داد: اقداماتی که ما انجام میدهیم باید منجر به پیشرفت چند برابری در شاخصها شود و مردمی سازی اقتصاد نیز باید به گونهای باشد که هر فردی از جامعه بتواند از ظرفیتهای خود در تولید ارزش افزوده حقیقی کمک و هر فرد شخصیت اقتصادی خود را پیدا کند.
استاندار یزد گفت: باید برای فعالیتها شاخص ارزیابی داشته باشیم و به عنوان مثال سهم بخش تعاون از اقتصاد استان و کشور، تعداد نهادهای مردم پایه، سهم فناوریهای کاربر به سرمایه بر، نرخ بیکاری، سهم عوامل تولید از کل ارزش خرج شده، تناسب مشارکت مردم در بخش مولد و غیر مولد بررسی و ارزیابی شود.
فاطمی ادامه داد: دانش بنیانها مردمیترین بخش اقتصاد مردمی هستند که از ابتدا تا پایان، اثرگذار و مفید هستند و علاوه بر ایجاد اشتغال غیر آلاینده، بهترین افراد در بهترین مدل فعالیت دارند و هر گونه حمایتی از این حوزه نیز مردمی سازی اقتصاد است.
وی افزود: یزدی تر شدن و ایرانی تر شدن سفره یزدیها و مردم باید پیگیری شود و کالایی که در یزد تولید میشود باید نشان یزد داشته باشد و مردم هم این کالاها را بیشتر خریده و برای آن تبلیغ کنند تا علاوه بر رونق تولید در راستای جهش حرکت شود.
استاندار یزد گفت: امید آفرینی و مشارکت عمومی نقش مهمی در موفقیت شعار سال دارد و باید با استفاده از سرمایههای خرد و همچنین معرفی و حمایت بیشتر از الگوهای موفق برای جهش تولید تلاش شود.
نظر شما