ولی جهانی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به برپایی آئین نکوداشت روز جهانی بناها و محوطههای تاریخی در گیلان اظهار کرد: آئین نکوداشت بناها و محوطههای تاریخی و تجلیل از مالکان و بهرهبرداران بناهای تاریخی و با حضور فعالین فرهنگی و گردشگری در محل کاروانسرای عباسی برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان با تاکید بر احیای اماکن تاریخی در استان بیان کرد: احیا و بکارگیری از ظرفیتهای تاریخی گیلان در اولویت قرار دارد.
جهانی با بیان اینکه حفظ و صیانت از بناها و محوطههای تاریخی وظیفه همگانی است، گفت: در سالهای اخیر اقدامات خوبی برای ساماندهی بناهای تاریخی توسط مالکان خصوصی صورت پذیرفته است.
به گفته وی، در گیلان بیش از ۵ هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی شناخته شده است که یک هزار و ۲۶۱ مورد از این تعداد در فهرست آثار ملی ثبت شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان از مالکان بناهای تاریخی استان خواست تا برای مرمت این خانهها همراه باشند و گفت: طبق پیگیری امور مربوط به ماده ۹۸ برنامه ششم توسعه، بناهای تاریخی استان برای تبدیل به جاذبههای گردشگری به بخش خصوصی واگذار میشود
وی با تاکید بر حمایت ار بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری در حوزه گردشگری افزود: حمایت از بخش خصوص در راستی توسعه گردشگری مورد توجه میراث قرار دارد.
میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گیلان بیان کرد: این استان دارای توانمندیها و قابلیتهای گردشگری و تاریخی فراوانی است که توانسته این خطه را به یکی از قطبهای گردشگری کشور تبدیل کند.
به گفته جهانی- ترمیم و بازسازی بناهای تاریخی گیلان در اولویت برنامههای اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قرار دارد.
نظر شما