۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱:۰۰

دهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه؛

اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است

اصفهان میزبان « دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD» است

اصفهان- رییس اتاق بازرگانی استان اصفهان از برگزاری دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا (ACD) با حضور نمایندگان حدود ۳۰ کشور عضو در شهر تاریخی اصفهان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر کشانی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری با بیان اینکه شهر تاریخی اصفهان از دهم تا دوازدهم اردیبهشت ماه سال جاری میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD خواهد بود، اظهار داشت: در سال‌های اخیر متأسفانه ارتباطات تجاری اتاق‌های بازرگانی کشور مورد توجه نبوده است و از این رو تلاش کردیم ارتباطات بین‌المللی اتاق مورد توجه قرار گیرد و سعی می‌کنیم میزهای مشترک بین شهرهای آسیایی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سعی کردیم سریع برای برگزاری اجلاسی بین‌المللی در این سطح سریع آمادگی پیدا کرده و رشدی برای اتاق اصفهان ایجاد کنیم، خاطرنشان کرد: هیأت‌های مهمی از اتاق‌های مجمع آسیایی در این اجلاس ۲ روزه مهمان اصفهان خواهند بود و فضای تجاری، اقتصادی و بین المللی شهر را تغییر خواهند داد.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان افزود: تلاش می‌کنیم که سطح اصفهان به عنوان یک شهر مهم آسیایی نشان دهیم و بسیار مهم است که این اتفاق خوب و پایدار در اصفهان بیافتد.

کشانی با اشاره به اینکه کشاورزی و امنیت غذایی، سرمایه گذاری، توسعه پایدار، گردشگری و فناوری و دانش بنیان از موضوعات مورد بحث در کمیسیون‌های مجمع ACD است، تصریح کرد: توسعه پایدار یکی از موضوعاتی است که به آن پرداخته می‌شود؛ اصفهان به لحاظ صنعتی رشد کرده اما بسیار به محیط زیست آن آسیب زدیم درحالی که بسیاری از مناطق جهان از ما صنعتی تر هستند اما این سطح از آلودگی زیست محیطی را نداشتند.

وی با بیان اینکه برگزاری این اجلاس بر محیط زیست اصفهان هم تأثیر خواهد داشت، اظهار داشت: بی تردید نمی‌توان گفت که برگزاری این اجلاس ۲ روزه همه مشکلات ما را رفع خواهد کرد امت می‌تواند تأثیر گذار باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان اصفهان تصریح کرد: کشور در شرایطی است که این ایام فشار زیادی متحمل شدیم و همواره نگران بودیم به هر دلیلی هیأت‌هایی فشار بیاورند که اجلاس تعلیق شود زیرا طی روزهای اخیر اصفهان در صدر اخبار دنیا قرار گرفت.

کشانی افزود: با وجود این، با قوت و قدرت تلاش می‌کنیم که این اجلاس بین‌المللی در شهر اصفهان به طور مطلوب برگزار شود زیرا در تهران نیز نمایشگاه اکسپو را داریم و مهمانان مس از بازدید نمایشگاه به اصفهان می آیند.

وی ادامه داد: تعدادی از مهمانان خارجی ما در سطح رؤسای اتاق‌ها و برخی از آنان اعضای هیأت رئیسه یا نایب رئیس و تعداد کمی هم به عنوان نماینده در اجلاس دو روزه حضور خواهند داشت ضمن اینکه در این اجلاس میزبان رؤسای ۲۵ اتاق بازرگانی کشور و اعضای هیأت رئیسه اتاق کشور خواهیم بود.‌

رئیس اتاق بازرگانی استان با بیان اینکه بی تردید اصفهان در آینده نیز میزبان اجلاس‌های دیگر نیز خواهد بود، گفت: اصفهان یک فرصت جهانی برای ایران است و در سه سال آینده چهره‌ای دیگری از این شهر خواهیم دید.

کشانی با اشاره به اینکه استانبول نخستین میزبان این اجلاس در سال ۲۰۲۱ بود، خاطرنشان کرد: استانبول بین شهرهای ترکیه شرایط ویژه دارد؛ اصفهان فرصت بی نظیر اقتصادی برای کشورمان خواهد بود و آنها که دل در گرو ایران دارند قطعاً باید به تقویت اصفهان کمک کنند.

وی با بیان اینکه هماهنگی‌های ویژه برای مباحث ترافیکی و امنیتی برگزاری این اجلاس دو روزه انجام شده است، اضافه کرد: این اجلاس در محل اتاق بازرگانی اصفهان با حضور نمایندگان ۳۰ کشور برگزار می‌شود؛ رودخانه زاینده رود نیز جاری است و مهمانان ما زاینده رود را جاری خواهند دید و تلاش شد جاری بودن زاینده رود به این اجلاس برسد.

در ادامه این نشست همچنین سعید ابراهیمی قائم مقام دبیر دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا اظهار داشت: هدف از این اجلاس گفتگو بین کشورهای آسیا است که از ۴۶ کشور در این قاره، ۳۵ کشور عضو مجمع ACD هستند.

وی ادامه داد: از بین ۳۵ کشور عضو مجمع برای ۳۲ کشور دعوتنامه رسمی ارسال کردیم و پیگیری‌ها از طریق دفاتر وزارت‌خارجه و سفارتخانه‌ها انجام شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia cooperation dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و هم اینک ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.

ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، بروئنی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6087032

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha