مجید ناصحیمقدم در گفتوگو با خبرنگار مهر به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: قانون شوراها با ۲۰ سال تأخیر اجرا شده و به همین دلیل جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است.
وی با بیان اینکه شوراها سهلالوصولترین راه ارتباطی با لایههای مختلف مردم است، ابراز کرد: شورا زبان گفتوگو و انتقال پیامهای مردم در گروههای مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اقشار و صنوف مختلف است.
رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: اگر بخواهیم اتصال مردم با حاکمیت را داشته باشیم باید جایگاه شورا را جدی بگیریم و ارتباط سازمانی با اجزای مختلف جامعه و حاکمیت برقرار شود.
وی با اشاره به اینکه شورا جزو هیچیک از قوای مجریه، مقننه یا قضائیه نیست، عنوان کرد: مردم امور مختلفی را در حوزه قضائی، ضعفهای قوه مجریه یا مسائل حقوقی را مطرح میکنند که این ارتباط و جایگاه را باید به شورا بدهیم که پیام مردم را به قوای مختلف برساند و پیگیری کند.
ناصحیمقدم در مورد شورای شهر ششم یادآور شد: یک وجه قالب تفاوت این شورا با دورههای قبلی این است که اعضا به شکل تیمی وارد شورا شدند و تاکنون هماهنگ و منسجم عمل کردند و در سه سال گذشته تعامل در شورا به حداکثر رسید تا به مشکلات غلبه کنند.
وی ادامه داد: یکی از مشکلات دورههای قبل که دستیابی به برنامه عملی منسجم را دشوار میکرد، اختلافات داخلی بود اما اکنون سعی بر این است تا با پیشبینی اهداف کارشناسی شده و تعامل باشهرداری، مسائل شهری تبدیل به گفتمان پایدار شود.
رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای ششم توانسته در این مسیر موفق عمل کند، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت ساختارها به نحوه بهینه استفاده کنیم و با توجه به اینکه ۹ فکر مختلف در شورا هست، ابتدا باید به نحوه تصمیمسازی با تعامل و همفکری توجه کرد و اگر هر فرد بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند موفقیت حاصل نمیشود.
وی افزود: شورا دارای کمیسیونهای تخصصی است و موضوعات در این کمسیونها بررسی میشود تا در صحن شورا طرح و یا شهرداری مورد تبادل نظر قرار گیرد.
نظر شما