به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام قاسم جعفرزاده ظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی برنامهها و عملیاتهای سال جاری با کارشناسان قرآنی و فرهنگی استان اظهار کرد: توجه به برنامههای تربیتی خانواده محور و متناسب با زیست بوم مناطق مختلف شهرستانهای تابعه مورد تاکید است.
وی با اشاره به اهمیت برنامهریزی فرهنگی برای اقشار و اصناف مختلف از سوی ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای تابعه، افزود: توسعه فعالیتهای شبکه تبلیغی روحانیون، تقویت برنامههای مساجد، توجه به فعالیتهای بانوان، اجرای برنامههای مناسبتی در مناطق اهل سنت از جمله طرح قرآنی مسطورا از اولویتهای مهم سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.
اجرای «جشنواره زن مجاهد» مورد توجه قرار گیرد
وی تصریح کرد: تقویت مکتبهای قرآنی اهل سنت، اجرای اردوی نخبگان قرآنی در مناطق سنی نشین، حمایت از برنامه گروههای «دختران حاج قاسم»، نوآوین، شبکه تبلیغی صبرا و اسماً ویژه بانوان، اجرای جشنواره «روایت زن مجاهد» و حجاب و عفاف باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت توجه به جریان رسانهای در مناطق مختلف استان تاکید کرد و ادامه داد: ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانهای تابعه باید رسانههای فعال را شناسایی و در تبلیغ و جریان سازی رسانهای بیش از پیش با آنان همکاری کنند.
حجت الاسلام جعفرزاده بیان کرد: توانمندسازی و حمایت از کنشگران فرهنگی، هیأت مذهبی، خیرین، مداحان شاخص، انجمنهای اسلامی و فعالان فضای مجازی از برنامههای امسال تبلیغات اسلامی استان اردبیل است.
استمرار طرح ملی «زندکی با آیهها» برنامه شاخص قرآنی سال ۱۴۰۳
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه به عناوین برنامههای مهم حوزه قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری دورههای تربیت معلم قرآن، آموزشهای عمومی و تخصصی قرآنی و تربیت تخصصی استعدادهای قرآنی، راه اندازی کاروانهای قرآنی و استمرار طرح ملی «زندگی با آیهها» از برنامههای شاخص قرآنی در سال ۱۴۰۳ است.
حجت الاسلام جعفرزاده مردمی سازی فعالیتها و خروج از تصدیگری را امر مهم در اجرای فعالیتهای فرهنگی و قرآنی برشمرد و خاطرنشان کرد: کارشناسان فرهنگی و قرآنی باید به دور از تصدیگری، راهبر برنامهها بوده و با همکاری مجامع میانی از جمله هیأتها، کانونهای فرهنگی و مؤسسات قرآنی برنامههای فرهنگی و قرآنی را اجرا کنند.
نظر شما