به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی، مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی با حضور هاشم داداشپور معاون وزیر علوم، تحقیقات فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، مهین فرهادیزاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، محمدرسول خدادادی سرپرست فدارسیون ملی ورزشهای دانشگاهی و دیگر اعضا مجمع به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.
محمدرسول خدادای سرپرست فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی امروز (چهارشنبه) در حاشیه مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛ اظهار داشت: فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی در این مجمع سالانه برنامههای خود را برای سال ۱۴۰۳ مطرح کرد و با اخذ رأی از سوی اعضا این مجمع به تصویب آنها پرداخت.
وی ادامه داد: از جمله برنامههای پیش روی فدراسیون در سال ۱۴۰۳ شامل برگزاری اولین دوره بازیهای همبستگی کشورهای اسلامی، اعزام و شرکت دانشجویان ورزشکار در بازیهای جهانی و مسابقات آسیایی، برگزاری اردوهای آمادگی دانشجویان کشور برای شرکت در سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، برگزاری لیگهای دانشجویی و برخی فعالیتهای دیگر است.
خدادادی با اشاره به اینکه سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان به میزبانی کشور آلمان برگزار میشود؛ تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی مصمم است تا در رشتههایی که دانشجویان ما حرفی برای گفتن دارند، بتواند شرایط را مهیا سازد.
سرپرست فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی خاطرنشان ساخت: لیگهای دانشجویی سال گذشته در ۳ رشته ورزشی برگزار شد. در سال جاری قصد داریم تعداد آنها را با افزایش ۷ لیگ دیگر گسترش دهیم.
داداشپور: خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش با المپیاد ورزشهای فناورانه
هاشم داداشپور رئیس سازمان امور دانشجویان نیز با بیان اینکه مجمع محفلی برای ارائه دیدگاههای متفاوت است و هر کدام از اعضا میتوانند نظرات خود را اعلام کنند؛ گفت: سازمان امور دانشجویان به حوزه ورزش توجه ویژه دارد و همواره به اداره کل تربیت بدنی و فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی کمک کرده است تا بتواند شرایط بهتری را برای دانشجویان ایجاد کند.
وی با بیان اینکه امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی رخ دهد، اظهار کرد: ما باید بتوانیم به ورزش دختران در دانشگاههای کشور توجه بیشتری داشته باشیم زیرا معتقدیم فارغ از جنسیت همه نیاز به ورزش دارند و دختران سرزمین ما به دلیل توانمندیهایی که در عرصههای مختلف دارند، استحقاق این توجه ویژه را دارند.
معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه سعی کردیم لیگ دانشگاهی را فعال کنیم زیرا لیگ پیش از این در فضای کشور وجود داشت اما در فضای دانشگاه تقریباً وجود نداشت، تصریح کرد: سال گذشته ۳ لیگ دانشگاهی را فعال کردیم و امسال ۷ لیگ دیگر را فعال خواهیم ساخت این به معنای توجه بیشتر به حوزه لیگهای دانشگاهی است.
وی ادامه داد: بنده معتقد هستم به هر میزان به لیگهای دانشآموزی و دانشجویی توجه داشته باشیم، بنیانهای ورزش در کل کشور تقویت خواهد شد. ورزش قهرمانی و همگانی را برگزار و المپیاد ورزشهای بومی و محلی را احیا خواهیم کرد تا بخشی از ورزشهای بومی محلی خود را در چهارچوب اهداف ملی قرار دهیم.
داداشپور با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزشهای فناورانه دانشجویی راهاندازی کردیم، یادآور شد: این المپیاد در سه حوزه ورزشهای دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار میشود.
وی افزود: فناوری در حوزه ورزش مغفول مانده است. توجه ما این است تا به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم. بر اساس آمار ۳۴ میلیون نفر از افراد جامعه به بازیهای دیجیتال میپردازند و این نشان میدهد که ما از حوزه فناوری در این بخش غفلت کردهایم. بنابراین برگزاری این المپیاد فرصت بی نظیری است تا از این ظرفیت استفاده کنیم.
مهین فرهادیزاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک نیز با بیان اینکه مشارکت بانوان از کلیدهای مهم پیشرفت است؛ گفت: دنیا بر موضوع مشارکت خانمها در مسائل تصمیمساز کشور توجه دارد و قویترین فدراسیون ما از نظر نگاه علمی و توانایی فکری فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی است.
وی خاطرنشان کرد: امروزه ورزش به عنوان مهمترین عنصر و ابزار تربیت در جامعه است و از آنجایی که بانوان بخش بزرگی از جامعه هستند بنابراین مشارکت آنها نقش زیادی در توسعه کشورها دارد.
نظر شما