به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمد قمی صبح جمعه در حاشیه بازدید از روند برگزاری نوزدهمین دوره آزمون حفظ قرآن کریم در مشهد با اشاره به شور و شوق زیاد شرکتکنندهها اظهار کرد: وقتی با آنها صحبت میکردیم اعتماد به نفس خوبی داشتند؛ خیلیها هم میگفتند دغدغه کسب مدرک نداریم و فقط میخواهیم خود را محک بزنیم.
وی این نکته را نشانه اهتمام و جدی گرفتن قرآن در جامعه بیان و خاطرنشان کرد: پررنگ شدن فضای قرآنی در کشور به خوبی در این آزمون هم جلوه داشت.ای کاش برخیها میآمدند و این آزمون را از نزدیک میدیدند که چه فضای گرم و شورانگیزی دارد.
قرآن کریم درباره مسالههای مهم زندگی انسان حرف دارد
قمی حفظ موضوعی قرآن کریم را یکی از بهترین توصیههای بزرگان و کارشناسان عنوان و اظهار کرد: قرآن کریم درباره مسالههای مهم زندگی انسان حرف دارد؛ آیهها، فرازها و سورههای منتخبی که نیاز امروز جامعه ما است در قرآن آمده که میتوانند آنها را با خلاصه تفسیر و توجه به معنا حفظ کنند. افرادی که با این روش قرآن را حفظ کنند بعد به مرور میتوانند وارد فضای حفظ قرآن شوند و کل آن را بر اساس معنا پایه حفظ کنند.
با زندگی با آیهها میتوان زندگی را نورانیتر کرد
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه با زندگی با آیهها میتوان زندگی را نورانیتر کرد افزود: با حفظ موضوعی یک جمعیت چند میلیونی از مردم کشور میتوانند مثلاً ۲۰۰ آیه مهم قرآن که مورد تاکید بزرگان و روایات است و از طرفی موجب گذران بهتر و اعتلا بخشیدن زندگی میشود را حفظ کنند.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان دو میلیون نفر ۳۰ آیه قرآن را حفظ کردند افزود: تعدادی از این افراد در آزمون شرکت کردند و مدرک حفظ موضوعی را نیز گرفتند.
قمی تصریح کرد: حفظ این آیهها موجب میشود تا فرد با آیههای ناظر بر زندگیاش مانند رفاقت، خانواده، پدر و مادر، مسائل اجتماعی، علمی و حتی سیاسی آشنا و آنها را با بهترین تبیینها که در ترجمهها و تفسیرها آمده حفظ کند تا موقع صحبت کردن بتواند به کلام خدا استناد کند.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه در این مسیر خادم و مصمم هستیم تا این عرصه گستردهتر از قبل تداوم پیدا کند خاطر نشان کرد: همه مجموعههای مردمی و دستگاههای دولتی باید برای تقویت و توسعه قرآن و زندگی کردن با آیههای قرآنی پای کار بیایند
نظر شما