به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازمرکز اطلاع رسانی فلسطین، حمله موشکی قسام به پایگاه نظامی رعیم تائید شد.
در همین ارتباط نیز، گردانهای قسام اعلام کرد پایگاه نظامی رعیم را هدف حمله موشکی قرار داده است.
پیش از این، رسانههای رژیم صهیونیستی از شنیده شدن صدای آژیر خطر در اطراف غزه خبر دادند و منابع صهیونیست از شلیک ۵ موشک از غزه به سمت شهرکهای صهیونیست نشین خبر دادند. همچنین گفته شده که آژیر خطر در رعیم، عین هاشلوشا و کیسوویم در اطراف غزه به صدا درآمده است.
ساعتی پیش نیز نی گانتز عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد که عملیات در رفح را شروع کردهایم و بر حسب نیاز آنرا توسعه خواهیم داد. این درحالی است که کتائب شهدا الاقصی در بیانیهای اعلام کرد: مرکز تجمع نظامیان صهیونیست و جنگ افزارهای آنها را در طول محور نتساریم با خمپاره زیر آتش گرفتیم. رادیو رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد: ۱۲ موشک از رفح به سمت شهرکهای اطراف غزه شلیک شده است.
از سوی دیگر، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل امروز سه شنبه در واکنش به تجاوز اشغالگران قدس به مردم مظلوم رفح در سخنانی اعلام کرد: شکست تلاشهای دیپلماتیک برای دستیابی به صلح در نوار غزه، آزادی اسیران و توقف تهاجم به رفح یک تراژدی خواهد بود.
دبیرکل سازمان ملل در این خصوص ادامه داد: ادامه عملیات نظامی (رژیم) اسرائیل در رفح باعث نگرانی است؛ تهاجم گسترده منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.
آنتونیو گوترش در ادامه افزود: بسته شدن گذرگاههای رفح و کرم شالوم تأثیر مخربی بر وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه دارد و این گذرگاهها باید فوراً بازگشایی شود.
وی اضافه کرد: اسرائیل تشدید تنشها را متوقف کند و در تلاشهای دیپلماتیک برای دستیابی به آتش بس در نوار غزه مشارکت سازنده داشته باشد. من از فعالیت مجدد نظامی در رفح توسط نیروهای اسرائیل ناراحت و مضطرب هستم.
پیش از این نیز، سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیهای تهاجم اسرائیل به رفح را گسترش دامنه نسلکشی علیه مردم فلسطین در باریکه غزه توصیف کرد. این نهاد اسلامی در ادامه افزود که تهاجم ارتش اسرائیل به گذرگاه رفح، نقض آشکار تصمیمات و رویههای مصوب در دیوان بینالمللی دادگستری است.
پیشتر مصر، برزیل، ونزوئلا و سازمان همکاری اسلامی نیز آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شرق رفح را محکوم کرده بودند. با افزایش گمانهزنیها در خصوص آغاز عملیات نظامی اسرائیل در شرق رفح، دیروز دوشنبه هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه از پیوستن آنکارا به شکایت «نسل کشی در غزه» آفریقای جنوبی براساس بندهای ۶۲ و ۶۳ خبر داد.
برهمین اساس برخی منابع عبری از احتمال صدور قرار بازداشت برای مقامات ارشد اسرائیلی از جمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، یوآو گالانت وزیر جنگ و هرتصی هلوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند. به دنبال انتشار این خبر دستگاه وزارت خارجه و لابیهای اسرائیل در واشنگتن با اعمال نفوذ در کنگره به دنبال جلوگیری از صدور این حکم هستند.
روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نیز با انتشار گزارشی اختصاص مدعی شد که کریم خان مسئول اصلی رسیدگی به پرونده نسل کشی اسرائیل در غزه، در نامهای از سوی ۱۲ نماینده مجلس آمریکا تهدید شده است. در متن این نامه آمده است که اگر دیوان بینالمللی دادگستری اقدام به صدور قرار بازداشت علیه نتانیاهو کند، آنگاه مجلس نمایندگان آمریکا تحریمهای سختی علیه کریم خان وضع خواهد کرد.
نظر شما