به گزارش خبرنگار مهر، علی حکیم جوادی رییس سازمان نظام صنفی رایانهای امروز در نشست خبری که با محوریت بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی الکترونیک، کامپیوتر، تجارت الکترونیک (الکامپ) برگزار شد با اشاره به زمان برگزاری نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ گفت: نمایشگاه الکامپ امسال از ۸ تیر تا ۱۱ تیرماه به مدت چهار روز با حضور عوامل مختلف مجموعه استارت آپی و شرکتهایی که سالیان سال در این حوزه فعالیت میکردند شروع میشود.
وی افزود: بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ، قدمت ۳۰ ساله دارد و انتظار میرود مشکلی نداشته باشیم و از تجربههای خوب در این نمایشگاه برخوردار شویم.
حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه استارتاپهای بزرگ جز موضوعات مهم کشور هستند ادامه داد: بخش عمده کار و جلسات خود را متمرکز بر توسعه بخش استارت آپی کردیم و آینده کسب و کارها عمدتاً در بخش استارتاپها است که این صرفاً مختص کشور ما نیست و در کشورهای بزرگ نیز همین مسیر در حال طی شدن است.
حکیم جوادی در ادامه با بیان اینکه جلسات همفکری مختلفی با پلتفرمها و بازیگران اقتصاد دیجیتال برگزار شده است تصریح کرد: شعار امسال نمایشگاه همه با هم برای اقتصاد دیجیتال است و امسال با نگاهی نوآورانه و خلاقانه به حوزه استارت آپی و پلتفرمی نگاه میکنیم.
وی ادامه داد: نقدی که به سال گذشته وارد بود به این مساله ارتباط داشت که زمان برگزاری آن تغییر کرد و برخی از استارتاپها نمیدانستند قرار است این نمایشگاه برگزار شود یا نه و فقط یک ماه برای تصمیمگیری فرصت داشتند به همین دلیل شاید به آن شکل موفق نبود و به آن نقد وارد شد.
حکیم جوادی افزود: تصمیم داریم پنل هایی برای پرسش و پاسخ در خصوص مشکلات استارت آپی داشته باشیم و از طرفی بخشهای ذیربط در آن حضور داشته باشند و تعامل برقرار باشد تا مشکلات حل شود.
رضا حیدری عضو هیأت مدیره نصر تهران و شورای مرکزی نصر کشور در ادامه به جزئیات نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ اشاره کرده و افزود: این نمایشگاه ابزار مناسبی برای رونق و توسعه کسب و کار و امیدی برای فعالین حوزه کسب و کار اینترنتی است، گفت: ۳۰۰ شرکت برای نمایشگاه الکامپ ۱۴۰۳ شرکت کردند و حدود ۵۰ متقاضی ثبت نام در حوزه استارت آپی داشتهایم که تاریخ ثبت نام تا ۲۰ اردیبهشت ماه بود که این مهلت تا پایان اردیبهشت ماه تمدید میشود و سایت الکامپ برای متقاضیان شرکت در این نمایشگاه باز است.
وی به معیار حضور ۵۰ شرکت استارت آپی اشاره کرد و افزود: این ۵۰ شرکت فعلاً در پیش ثبت نام اولیه هستند و معیار ارزیابی توسط تیم ارزیاب استارت آپی انجام میشود و در نهایت به عنوان شرکت استارت آپی حضور خواهند داشت.
حیدری همچنین گفت: سال گذشته الکامپ پس از کرونا برگزار شد و برخی این احساس را داشتند که شاید نمایشگاه آنطور که باید مورد اقبال قرار نگرفت اما امسال سعی داریم الکامپ را به استاندارد خودش برگردانیم تا مؤثرتر از گذشته باشد و موضوعات مختلف را پیگیری کنیم.
در ادامه این نشست آرش برهمند مدیر الکامپ استارز و مدیر محتوایی الکامپ گفت: الکامپ استارز افزونه استارتاپی نمایشگاه الکامپ است که تا کنون ۶ دوره برگزار شده است. در آخرین دوره نمایشگاه الکامپ، ۵ سالن و ۶۰۰ تیم در بخش استارز شرکت داشتند. تمرکز این بخش روی استارتاپها و گرایشهای جدید در این بخش است و امسال قرار است با شکل جدید نمایشگاه الکامپ استارز را داشته باشیم.
نظر شما