۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۶:۲۷

اوج سرعت سایت با سرور مجازی

اوج سرعت سایت با سرور مجازی

در این مقاله سرور مجازی ایران را به همراه ویژگی‌ها، مزایا و انواع مختلف آن به شما معرفی خواهیم کرد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، سرور مجازی یا VPS یکی از انواع خدمات میزبانی وب است که احتمالاً اغلب ما آن را به طور کامل نمی‌شناسیم و نمی‌دانیم که چرا و چطور باید از این سرور استفاده کنیم. اگر به دنبال یک سرور اختصاصی با امنیت بالا، دسترسی سریع و دیتاسنترهای قدرتمند هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید. در این مقاله سرور مجازی ایران را به همراه ویژگی‌ها، مزایا و انواع مختلف آن به شما معرفی خواهیم کرد.

سرور مجازی (VPS) چیست؟

VPS مخفف عبارت Virtual Private Server و به معنای سرور خصوصی مجازی است. سرور مجازی روی یک سرور فیزیکی فعالیت می‌کند که توسط نرم افزارهای مجازی‌ساز به منابع مستقل تقسیم شده است تا چندین کاربر به صورت مشترک اما کاملاً خصوصی بتوانند از آن استفاده کنند. هرچند شما و سایر کاربران از یک سخت افزار استفاده می‌کنید، ولی این به معنی افت کیفیت سرور نیست، چون هر یک از کاربران فقط از منابع خودشان استفاده می‌کنند و استفاده آن‌ها از این منابع به معنای کاهش کیفیت و سرعت سایرین نیست.

هزینه VPS از هزینه سرویس هاست اشتراکی مقداری بالاتر و در مقایسه با سرور اختصاصی کمتر است. ولی منابع آن نسبت به منابع هاست اشتراکی بیشتر است و امنیت بالاتری هم دارد. به علاوه اینکه با خرید VPS می‌توانید خدمات میزبانی وب را با سرعت بالاتری دریافت کنید. در سرور مجازی امکان دسترسی به Root سرور و پیکربندی آن یا امکان تغییر در منابع سرور وجود دارد، ولی با توجه به دشوار بودن کانفیگ سرور، باید به کدنویسی در محیط سرور آشنایی داشته باشید.

استفاده از سرور VPS چه مزایایی دارد؟

سرور مجازی از نظر امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دهد و قابلیت‌هایی که دارد، در مقایسه با هاست اشتراکی بهتر و نسبت به سرور اختصاصی یک پله پایین‌تر است. با این حال مزایای مختلفی دارد که آن را به سروری بهینه برای بعضی از کاربران تبدیل کرده است. در ادامه با این مزایا آشنا می‌شویم:

هزینه خرید سرور مجازی در مقایسه با سرور اختصاصی پایین‌تر است

امنیت منابع و سرعت دسترسی به آن‌ها در سرور مجازی نسبت به هاست اشتراکی بیشتر است

در صورت نیاز به منابع بیشتر در هر زمان می‌توانید پلن سرور VPS خود را به سرعت و سادگی ارتقا دهید

در سرور وی پی اس، دسترسی به روت سرور و پیکربندی آن برای شما فراهم است

انواع سرورهای ایران و خارج، سیستم عامل‌های لینوکسی و ویندوزی و کنترل پنل‌های دایرکت ادمین، سی پنل و پلسک را پشتیبانی می‌کند

اوج سرعت سایت با سرور مجازی

کاربردهای سرور مجازی

سرور وی پی اس کاربردهای متنوعی دارد؛ از میزبانی سایت گرفته تا مدیریت پروژه، توسعه نرم افزارها و حتی راه‌اندازی دوربین‌های مدار بسته هم می‌توانید از این سرور استفاده کنید. در ادامه این کاربردها را توضیح می‌دهیم:

تامین منابع سایت‌های آموزشی و فروشگاهی در صورت ناکارآمدی هاست اشتراکی

مناسب بودن برای فروشگاه‌های آنلاین با ترافیک و تراکنش روزانه بالا

قابل استفاده برای آموزشگاه‌های مجازی که کلاس آنلاین برگزار می‌کنند

تامین منابع سایت‌هایی که محتوای چند رسانه‌ای به اشتراک می‌گذارند

مناسب برای سایت‌هایی که با تکنولوژی خاصی برنامه نویسی شده‌اند، بودجه سرور اختصاصی ندارند، ولی به دسترسی بالای سرور هاست نیاز دارند

مناسب برای سازمان‌ها و شرکت‌هایی که قصد راه‌اندازی شبکه درون سازمانی دارند

قابل استفاده برای ایجاد سرویس ایمیل درون سازمان یا برنامه‌های اشتراکی

تامین منابع مورد نیاز برای برنامه نویسانی که روی توسعه و تولید نرم افزارها کار می‌کنند

مناسب برای تامین سرور دوربین‌های مدار بسته نظارتی و مدیریتی

قابل استفاده برای راه‌اندازی سیستم‌های مدیریت یکپارچه و نرم افزارهای مدیریتی اختصاصی

اوج سرعت سایت با سرور مجازی

انواع سرور مجازی

سرور مجازی از نظر موقعیت جغرافیایی، سیستم عامل و نوع کاربردها متفاوت هستند:

سرور وی پی اس از نظر موقعیت جغرافیایی

یکی از مهم‌ترین معیارها برای انتخاب سرور مجازی، موقعیت جغرافیایی دیتاسنترهای سرور است. انواع خدمات مجازی از نظر لوکیشن دیتاسنترها به دو دسته تقسیم می‌شوند:

سرور مجازی ایران

سرور مجازی ایران به سروری گفته می‌شود که دیتاسنترهای آن در یکی از شهرهای ایران باشد. در دیتاسنترهای داخلی سرعت شبکه به دلیل نزدیک بودن به مراکز داده بالاست. به علاوه اینکه قیمت ارزان‌تری هم نسبت به سرور خارجی دارد. خرید سرور مجازی ایران برای کاربرانی مناسب است که پایداری، دسترس پذیری، انعطاف پذیری و قدرت سرورهای خارجی را با هزینه کمتری می‌خواهند و فعالیت آن‌ها در ایران متمرکز است.

سرور مجازی خارجی

دیتاسنترهای خدمات سرور مجازی خارجی در کشورهایی مانند فرانسه، ترکیه، آلمان، هلند، انگلیس و … قرار دارد. این سرورها از نظر کیفیت ارائه خدمات، سرعت (Up Time)، انعطاف پذیری و قابلیت ارتقا منابع عالی هستند و در مقایسه با سرور ایران پینگ بسیار کمی دارند. خرید سرور مجازی خارج برای همه افرادی که در زمینه ترید، ارز دیجیتال و فارکس فعالیت می‌کنند و متخصصین برنامه نویسی و توسعه دهندگان، یک گزینه عالی است.

سرور VPS از نظر نوع سیستم عامل

دومین فاکتور دسته‌بندی سرورهای vps به سیستم عاملی که سرور روی آن نصب شده است، مربوط می‌شود:

سرور مجازی لینوکس

سرور مجازی لینوکس یکی از رایج‌ترین انواع سرورهای مصرفی کاربران است. امنیت بالا، منبع باز بودن، انعطاف پذیری و ساده بودن کار با کنترل پنل‌های آن از مهم‌ترین دلایل محبوبیت سرور vps لینوکس است. توزیع‌های مختلف لینوکس قابلیت نصب روی سرور مجازی را دارند. کنترل پنل‌های ارائه شده برای این سیستم عامل دایرکت ادمین و سی پنل هستند.

سرور مجازی ویندوز

سرور مجازی ویندوزی در مقایسه با سرور لینوکسی طرفداران کمتری دارد. این سیستم عامل بیشتر برای کاربرانی مناسب است که قصد استفاده از نرم افزارهای شرکت مایکروسافت مانند SQL Server را دارند. کنترل پنل ارائه شده برای این سیستم عامل پلسک است.

سرور مجازی از نظر نوع کاربرد

اما دسته‌بندی دیگری هم برای سرورهای مجازی وجود دارد که براساس نوع کاربرد این سرور مشخص شده است. انواع سرور وی پی اس از نظر نوع کاربرد عبارتند از:

سرور مجازی ترید با IP ثابت خارج

سرور مجازی بورس و بازارهای مالی

سرور مجازی فارکس با IP ثابت ایران و خارج

سرور VPS ارز دیجیتال

سرور وی پی اس هاستینگ

سرور مجازی SSD

سرور مجازی کاهش پینگ و...

جمع بندی

در این مطلب توضیح دادیم که سرور مجازی (VPS) چیست و چه مزایایی دارد. همچنین درباره انواع سرور مجازی و کاربردهای آن صحبت کردیم. اگر منابع هاست یا سرور فعلی پاسخگوی نیاز شما نیست و به منابع اشتراکی و مدیریت شده نیاز دارید، پیشنهاد ما خرید VPS است. اگر این اولین تجربه‌تان در زمینه سرور مجازی است و در خصوص انتخاب بهترین نوع سرور مجازی دانش کافی ندارید، کارشناسان شرکت‌های هاستینگ قدرتمند مانند سرور دات آی آر به شما مشاوره خواهند داد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6100500

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha