پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۷:۳۵

۶ کشته و زخمی در حمله به خودروی زندانیان در فرانسه

۶ کشته و زخمی در حمله به خودروی زندانیان در فرانسه

سه افسر پلیس روز سه‌شنبه بر اثر حمله یک باند به خودرو حمل زندانیان در شمال فرانسه برای آزادی یک قاچاقچی مواد مخدر به ضرب گلوله کشته شدند و سه نفر به شدت زخمی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از تلگراف، حمام خون روز سه شنبه در یک باجه عوارض بزرگراهی در نزدیکی شهر نرماندی رخ داد و منجر به فرار فردی به نام محمد. آ شد.

فرد زندانی و اعضای باند ابتدا با دو خودرو آئودی A۵ و BMW سری ۵ فرار کردند.

یک منبع پلیس محلی گفت: «این کمین در باجه عوارضی اینکارویل در جاده A۱۵۴ اتفاق افتاد. گمان می‌رود از کلاشینکف استفاده شده است.»

سه افسر زندان کشته و سه تن دیگر به شدت زخمی شده اند.

فرد زندانی که متهم به پرونده‌های مرتبط با قاچاق مواد مخدر است، با باندی متشکل از حدود چهار مرد فرار کرد.

کد خبر 6106612

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha