به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه کارگروه دفاع مقدس با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی پیرامون موضوع درس علوم و معارف دفاع مقدس برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این مراسم گفت: درس علوم و معارف دفاع مقدس باید دو واحدی، مستقل، حضوری و الزامی باشد.
وی ادامه داد: به کمک وزارتخانههای علوم و بهداشت محتواهای درس علوم و معارف دفاع مقدس نهایی و دو درس متعلق به بانوان نیز گنجانده شود.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در تدریس درس علوم و معارف دفاع مقدس باید فناوریهای تدریس مدنظر باشد.
تدوین دروس اختصاصی دفاع مقدس برای رشتههای مختلف
سردار بهمن کارگر، رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس در کارگروه دفاع مقدس با تأکید بر ارزیابی اساتید علوم و معارف دفاع مقدس اظهار کرد: لازم است وزارت بهداشت مانند وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری این درس را با جدیت دنبال کند.
وی با اعلام آمادگی برای تدوین متون درسی متنوع در حوزه دفاع مقدس بیان کرد: هم اکنون منابع متعددی از درس علوم و معارف دفاع مقدس در مقاطع مختلف وجود دارد اما همچنان این امکان وجود دارد که منابع جدیدی تدوین شود.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس با تاکید بر اینکه توجه به راهیان نور از اهمیت ویژه برخوردار است، گفت: در مقاطعی نمیتوانیم راهیان نور را برگزار کنیم، در این زمینه باید راههای ابتکاری مانند بازدید از موزهها در نظر گرفته شود.
سردار کارگر با بیان اینکه افراد با سلیقههای مختلف در راهیان نور شرکت میکنند، ادامه داد: آموزش به راهیان نور باید مدنظر باشد، بخشی از وقت اساتید برای آموزش در کلاسها، باید برای تدریس به راهیان نور صرف شود.
وی افزود: درس علوم و معارف دفاع مقدس در حوزه علمیه نیز تدریس میشود اما آموزش همانند دانشگاهها نیز در حوزههای علمیه نیز باید مدنظر باشد. برای تدریس این درس در آموزش و پرورش خیلی نیز باید به صورت جدی برنامه ریزی شود.
رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: باید بتوانیم از ظرفیت همه اساتید علوم و معارف دفاع مقدس استفاده کنیم. باید برای رشتههای مختلف نظیر علوم مهندسی و پزشکی درس دفاع مقدس اختصاصی تدوین شود.
نظر شما