به گزارش خبرنگارمهر در کرج، عبدالمجید طالب تاش، ظهر امروز در همایش قرآن و عصر جدید در دانشگاه آزاد کرج، اظهار داشت: 80 درصد کشورهای جهان مصرف کننده هستند که 20 درصد آنها ثروت های جهانی را به خود اختصاص دادند و 80 درصد کشورهای تولید کننده نیز ثروت جهانی دارند.
وی افزود: پیشرفت انسان معاصر در حوزه علم و فناوری و راه حل برون رفت از بیم ها و نگرانی انسان معاصر از جمله آموزه های قرآنی و جزء مهم ترین نیاز انسان عصر حاضر است.
این استادیار دانشگاه خاطرنشان کرد: تولید ناخالص ملی در 20 درصد از ثروتمند ترین کشورهای جهان، 86 درصد و تولید ناخالص ملی همین میزان از فقیرترین کشورها تنها یک درصد است.
طالب تاش یادآور شد: مصرف توالیدات اقتصادی، ایجاد تولیدات نظامی، تطمیع زباله های هسته ای و از خود بیگانگی فرهنگی غربی مسائلی است که از کشورهای تولید کننده به کشورهای مصرف کننده فرستاده می شود.
عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه آزاد کرج بیان داشت: انسان معاصر به معنویت نیاز دارد و تقویت باورهای دینی، آخرت گرایی، عدالت گستری، پرهیز از ظلم و تعدی، حذف ربا از معاملات اقتصادی، تقویت روح قناعت در تولی و پرهیز از اسراف از جمله راه حل هایی است که قرآن فراروی انسان قرار داده است.
در این مراسم همچنین عضو هیئت علمی دانشکده الهیات دانشگاه آزاد کرج اظهار داشت: انسان به لحاظ هستی شناختی از روح خدا و فطرت الهی برخوردار است و در پایان حیات خود نیز به او می پیوندد و افرادی که آنان را از حقیقت خود دور می کنند، نمی توانند معنویت صادق و ماندگاری داشته باشند.
حجت الاسلام محمد جواد رودگر افزود: معنویتی مورد تایید قرآن است که مبانی آن ساماندهی و تبیین شده باشد و انسان را به حقیقت وجودی خود برگرداند.
وی خاطرنشان کرد: معنویت قرآنی از جامعیت برخوردار است و این جامعیت تنها در قالب سلسله مناسک و آداب عبادی نیست بلکه معنویت اسلامی معنویتی است که با زندگی روزمره انسان گره خورده و با متن زندگی انسان ارتباط بگیرد.
نظر شما