پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۵ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۲

رییس پلیس راهور گیلان خبر داد؛

اعمال محدودیت ترافیکی مراسم عزاداری «شهدای خدمت» در رشت

اعمال محدودیت ترافیکی مراسم عزاداری «شهدای خدمت» در رشت

رشت- رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در ۲ مسیر برای تسهیل حرکت هیات های عزاداری مراسم بزرگداشت «شهدای خدمت» در شهر رشت خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ امیر طالبی ظهر شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای برگزاری هرچه بهتر مراسم عزاداری شهدای خدمت و حضور وزیر کشور در گیلان، محدودیت‌های ترافیکی تردد و پارک خودرو از ساعت ۸ صبح یکشنبه ۶ خرداد در محدوده خیابان‌ها و مسیرهای حرکت هیأت عزاداری اعمال خواهد شد.

وی افزود: مراسم عزاداری در شهر رشت در ۲ مسیر خیابان رسالت - میدان فرهنگ - خیابان امام خمینی (ره) - میدان شهدای ذهاب و خیابان معلم- خیابان سعدی – میدان شهدای ذهاب برگزار می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان گیلان تاکید کرد: همشهریان از پارک خودرو در مسیرهای اعلامی قبل از آغاز محدودیت‌های ترافیکی خودداری کنند چرا که در صورت مشاهده، این وسایل نقلیه با خودروبر به پارکینگ منتقل خواهند شد.

این مقام انتظامی در پایان از شهروندان خواست ضمن همکاری با پلیس از خیابان‌های همجوار به عنوان مسیرهای جایگزین تردد کنند.

کد خبر 6118465

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha