۹ خرداد ۱۴۰۳، ۹:۴۲

سرهنگ معظمی گودرزی؛

کتونی‌های اورجینال اینستاگرامی به دست خریداران نرسید

کتونی‌های اورجینال اینستاگرامی به دست خریداران نرسید

رییس پلیس فتا پایتخت از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار اینستاگرامی که تحت عنوان فروش کتونی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرد، خبر داد.

سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت در گفت و گو با خبرنگار مهر از شناسایی و دستگیری یک کلاهبردار اینستاگرامی که تحت عنوان فروش کتونی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرد خبر داد و افزود: مجرم با تبلیغ دروغین حراج کتونی‌های اورجینال همراه با ضمانت نامه کتبی اصالت کالا کاربران را فریب می‌داد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ درباره جزئیات این ماجرا اظهار داشت: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه و مدعی شد افرادی ناشناس از طریق یک صفحه اینستاگرامی فروش کتونی های اورجینال از وی کلاهبرداری کرده‌اند.

رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: شاکی در ادامه اظهار داشت در فضای مجازی به دنبال خرید کتونی اصل بودم که در یک صفحه اینستاگرامی تبلیغی از کتونی های مطرح اصلی با قیمت‌های مناسب مشاهده کردم و با توجه به اینکه مدعی بودند ضمانت نامه کتبی نیز ارائه می‌دهند بدون بررسی هویت گردانندگان صفحه مذکور مبلغی جهت خرید برای آنها واریز کردم اما بلافاصله پس از واریز وجه من را بلاک کردند و دیگر پاسخی از آنها دریافت نکردم.
این مقام انتظامی با اشاره به افزایش تعداد شکات به بیش از ۲۰ نفر در حین رسیدگی به پرونده بیان نمود: کارشناسان پلیس فتا پایتخت تحقیقات خود را آغاز کردند و پس از انجام اقدامات تخصصی و بکارگیری فنون تجربی و علمی ادمین صفحه شناسایی و پس از تشریفات قضائی مجرم در یکی از مناطق غرب تهران دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

وی با اشاره به اینکه متهم بیش از ده میلیارد ریال از مردم کلاهبرداری کرده بود افزود: مجرم پس از حضور در پلیس فتا اظهار داشت با راه اندازی یک صفحه اینستاگرامی و تبلیغات این صفحه به بهانه فروش کتونی های اصل با قیمت بسیار مناسب مراجعه کنندگان را با ترفند فروش فوری ترغیب به پرداخت مبلغ قبل از ارسال کرده و پس از واریز وجه دیگر پاسخگوی تلفن نبودم.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: فریب ظاهر زیبا و پر رنگ و لعاب صفحات اینستاگرامی را نخورید و خریدهای خود را فقط از فروشگاه‌های معتبر و دارای مجوز و یا سایت و بسترهای رسمی آنها در فضای مجازی انجام دهید، همچنین در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های سایبری با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir گزارش کنید.

کد خبر 6122092

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha