رضا عطایی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جهاد آبرسانی به روستاها از طرحهای خوبی است که در دولت سیزدهم برای تأمین آب پایدار وارد فاز اجرا شد و سهم خراسان شمالی از این طرح ۱۶۴ روستا است.
وی افزود: این طرح آبرسانی در قالب چهار مجتمع روستایی «پایین دست شیرین دره»، «کهنه جلگه»، «پرسه سو» و «زیدرسرانی» در خراسان شمالی اجرا میشود و تاکنون ۱۹ روستا در این طرح از نعمت آب شرب پایدار بهره مند شدند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی بیان کرد: هزینه کل اجرای طرح جهاد آبرسانی در خراسان شمالی پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال است که با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه اجرا میشود.
عطایی با اشاره به نوسازی شبکههای فرسوده آبرسانی در خراسان شمالی، گفت: ترمیم و نوسازی ۱۲۰ کیلومتر از شبکههای فرسوده آب در خراسان شمالی امسال در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: با برنامهریزیهای انجام شده و تخصیص اعتبارات لازم تلاش میشود با اصلاح شبکههای فرسوده از هدر رفت آب جلوگیری کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی تصریح کرد: سالانه ۸۵ میلیون متر مکعب آب از ۵۸۰ حلقه چاه، قنات، چشمه و سه سد شیرین دره، بیدواز، و بارزو استحصال، تصفیه و بعد از ذخیره سازی در ۶۶۰ باب مخزن به حجم ۳۰۰ هزار متر مکعب از طریق هفت هزار و ۵۰۰ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع در میان ۲۶ شهر و ۷۵۰ روستا توزیع میشود.
نظر شما