یوسف صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: فرآیند رسیدگی به تلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ بسیار زمانبر است، این وقفه طولانی از زمان تعطیلی کار و گزارش اجراییات تا زمان رسیدگی به تخلف در کمیسیون عامل باعث افزایش تخلفات، جدال بین مردم، ایجاد نارضایتیهای اجتماعی و زمینه ساز فساد میشود.
وی بیان داشت: پیشنهاد میشود در ابتدا نسبت به اصلاح قوانین در چارچوب طرح جامع و تفصیلی اقدام شود، موردی که بارها زیان و خسران شهر از عدم تدوین و تصویب طرح جامع به مدیران مربوطه و مسکن و شهرسازی گوشزد شده است.
رئیس کمیسیون خدمات شهری، فضای سبز و بهداشت عمومی شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: به فوریت نسبت به افزایش تعداد کمیسیونها اقدام شود، هم اکنون نوبتهای کمیسیون دو تا سه ماهه شده و مردم و سازندگان ساختمانی از این محل دچار زیان بسیار میشوند.
وی افزود: شکایاتی که به تشخیص کارشناسان واحد اجراییات بیمورد و به ناحق میباشند، باید در اسرع وقت و ظرف مدت حداکثر یک هفته در کمیسیون تعیین تکلیف شود.
صادقی گفت: کارشناسان بازدید نیز به تناسب با تعداد کمیسیونها افزایش یافته و در خصوص آموزشهای تخصصی و نیز پایش عملکرد ایشان اقدامات لازم صورت پذیرد تا اعتماد اعضای کمیسیون به گزارشهای رسیده بیشتر شده و مجبور به بازدیدهای مداوم و مجدد نباشد.
نظر شما