به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا جاننثاری ظهر شنبه در نشست اعضای شوراهای اسلامی استان که با محوریت جهاد تبیین_مشارکت عمومی در انتخابات برگزار شد، افزود: مردم تشییع بسیار با شکوهی برای شهدای خدمت و شهید جمهور انجام دادند اما نباید بین حضور برای تشییع شهدای خدمت و حضور پای صندوقهای رأی تناقض باشد، بلکه باید حضور مردم به نظام جمهوری اسلامی شکوه ببخشد.
وی تأکید کرد: مردم بستر ساز حاکمیتند و باید این حاکمیت و حکمرانی را به دست اهل آن بسپارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تأکید کرد: ما در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو ابتدا وظیفه برگزاری یک انتخابات باشکوه و سپس ترغیب مردم پای صندوقهای رأی را بر عهده داریم.
وی ادامه داد: دراین راه از هر ظرفیت و آبرو باید استفاده و از مردم دعوت شود که برای حفظ نظام جمهوری اسلامی و حفظ خون شهدای خدمت پای صندوقهای رأی حاضر شوند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تصریح کرد: مردم باید نسبت به رئیس جمهور آینده یک انتخاب آگاهانه و فردی را بر این مسند برگزینند که خلق و خویی شبیه شهید جمهور و پایبند به رهبری، پاسدار خون شهدا و مدافع مردم محروم بوده و دلبسته دنیا نباشد.
وی به نقش افراد متنفذ و استفاده از ظرفیت حسینهها و مساجد اشاره کرد و گفت: برای رسیدن به این مطلوب باید شبانهروز تا زمان انتخابات تلاش کرد تا استمرار نظام انقلاب اسلامی با انتخابات باشکوه تضمین گردد.
جاننثاری بیان کرد: البته مسئله اصلی بر سر شخصیت شهید آیت الله رئیسی نیست، بلکه مسئله بر سر ادامه راه ایشان به عنوان یک الگو است که گذشته را به فراموشی و کار را برای آیندگان این جایگاه سخت کرده است.
وی گفت: در حکومت اسلامی باید ابتدا انقلاب سلامی و سپس نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن اسلامی شکل بگیرد و آنچه در دولت سیزدهم اتفاق افتاد نظام جمهوری اسلامی بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان بیان کرد: دولت شهید آیت الله رئیسی یک الگوی رئیس جمهور ارائه داد و اگر ۳۳ ماه خدمت ایشان را از ابتدای انتخابات تا ریاست جمهوری را مرور کنیم متوجه میشویم که بسیاری از فضائل اخلاقی را در مناظرهها رعایت و در دوران خدمت نیز به مردم صادقانه خدمت کرد.
وی اضافه کرد: شهید رئیسی یک مخروبه را تحویل گرفت اما حاضر نشد هیچ وقت اشکالات دولتهای گذشته را بیان کند تا مبادا دشمنان بر ما شاد شود.
جاننثاری گفت: در ولایتمداری ایشان کوچکترین شائبهای وجود نداشت و ایشان هرگز در مقابل رهبری قرار نگرفت و هر آنچه رهبری صلاح میدانست انجام میداد.
وی تأکید کرد: ما رئیس جمهوری میخواهیم که دوشادوش مردم همه جا خاضع باشد اما در مقابل استکبار محکم بایستد، چنین فردی الگوی حکمرانی اسلامی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان اضافه کرد: مگر میتوان با تفکر غربگرایی نظام جمهوری اسلامی را تشکیل داد و ما باید دولت و جامعه اسلامی به دست یک رئیس جمهور ولایتمدار بسپاریم.
وی خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی به عنوان یک الگوی موفق در جهان ارائه شده و اگر در آمریکا علیه صهیونیست شعاری داده میشود به پشتنوانه جمهوری اسلامی و الگوی اسلامی است.
جاننثاری حضور ۶۵ هیأت خارجی در مراسم شهادت رئیس جمهور را نشانه روابط دیپلماسی عزتمدندانه ایران عنوان کرد و گفت: روابط ایشان در امور بین الملل طرحها و گرههای چندین ساله را باز کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان اظهار کرد: در طول تاریخ پس از حکومت حضرت علی (ع) هیچ حکومت خدایی به عنوان الگو نداشتیم تا زمانی که پس از سالها جمهوری اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت و سپس دولت شهید رجایی بر سر کار آمد.
وی خاطر نشان کرد: دولت شهید رجایی یک الگوی دولت اسلامی و مردمی بود و این راه مجدد در زمان دولت سیزدهم تکرار شد و ما اکنون وظیفه داریم در این عرصه انتخابات به هر اندازه که نفوذ و مسئولیت داریم در این راه قدم برداریم.
جاننثاری یادآور شد: در جمهوری اسلامی ما تلاش کردیم آن را به دولت اسلامی تبدیل کنیم و آنچه دشمنان را میترساند؛ ارائه همین الگوی اسلامی است.
وی بیان کرد: در حکمرانی اجرایی (دولت) شهید رجایی پاکدستی، مردم داری و ساده زیستی حاکم بود.
نظر شما