۱۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۲۶

باقری:

روابط ایران و پاکستان ریشه در تاریخ مشترک دارند

روابط ایران و پاکستان ریشه در تاریخ مشترک دارند

سرپرست وزارت امور خارجه گفت: روابط ایران و پاکستان نه تنها ریشه در تاریخ مشترک دارد، بلکه سرنوشت مشترک ما ایجاب می کند برای تقویت و توسعه هر چه بیشتر روابط دو کشور در آینده برنامه ریزی کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در ادامه دیدارها و رایزنی‌های خود در شهر استانبول و در حاشیه نشست فوق العاده وزرای امور خارجه سازمان همکاری اقتصادی هشت کشور در حال توسعه (دی هشت)،
با محمد اسحاق دار وزیر امور خارجه پاکستان در خصوص روند رو به رشد روابط تهران و اسلام آباد و برخی موضوعات مورد اهتمام مشترک در عرصه منطقه به خصوص مساله فلسطین گفتگو و تبادل نظر کرد.

سرپرست وزارت امور خارجه در این دیدار از ابراز محبت صمیمانه دولت و مردم پاکستان در مقطع دشوار بعد از شهادت رئیس جمهور و وزیر خارجه شهید قدردانی کرد و سفر نخست وزیر و وزیر خارجه و دیگر مقامات عالی پاکستان به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام به شهدای خدمت را برای دولت و مردم ایران ارزشمند و تسلی بخش توصیف نمود.

باقری سفر تاریخی شهید رئیسی به پاکستان و میزبانی و استقبال گرم و بسیار گسترده دولت و مردم پاکستان را نشان‌دهنده روابط عمیق و دوستانه بین دو کشور و ملت و نگاه ویژه دولت پاکستان به روابط و چشم انداز روشن روابط دو کشور همسایه و مسلمان توصیف کرد.

وی افزود: روابط دو کشور نه تنها ریشه در تاریخ مشترک دارد، بلکه سرنوشت مشترک ما ایجاب می‌کند برای تقویت و توسعه هر چه بیشتر روابط دو کشور در آینده برنامه ریزی کنیم و با حکمت و دوراندیشی تلاش دشمنان دو ملت را برای ایجاد اختلاف و شکاف بین دو کشور ناکام گذاریم.

محمد اسحق دار وزیر امور پاکستان نیز در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره رئیس جمهور و وزیر خارجه شهید کشورمان، به عمق تأثر و تأسف و ابراز عواطف دولت و مردم پاکستان در ابراز همدردی با دولت و مردم ایران اشاره کرد.

وزیر امور خارجه پاکستان همچنین با اشاره به سفر مهم شهید رئیسی رئیس جمهور فقید به پاکستان، بر اراده جدی مقامات کشورش برای پیگیری توافقات صورت گرفته در این سفر تاریخی تاکید کرد.

محمد اسحق دار و علی باقری همچنین در این دیدار بر استمرار دیدارها و رایزنی‌های نزدیک بین طرفین برای پیگیری موضوعات مرتبط با توسعه روابط دوجانبه، همچنین مشورت در عرصه‌های منطقه‌ای و بین المللی برای حمایت و دفاع از حقوق مردم فلسطین در مجامع جهانی تاکید کردند.

*محمدحسین جلوه

کد خبر 6130451

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ناشناس ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۹
      0 0
      پاکستان کشور فقیری است ولی مردمان این کشور در عمان و عربستان و آفریقا نفود دارن پس هرچقدر روابط گسترش یابد سود زیادی برای کشور دارد
    • M ۰۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۰
      0 0
      حکومت اتمی که شصت درصد سنی دارد 240ملیون نفوذ درباره فلسطین خیلی بی رگ عمل دارند استقلال سیاسی ندارد انگلیس، چین،آمریکا، عربستان سعودی، ترکیه خیلی به داخل ارتش و سیاسی های پاکستان نفوذ بیش از حد دارد، اگر در مورد فلسطین عبور داشت خیلی مفید بود اما حیف بی رگ هستند چغندر بی رگ،