به گزارش خبرگزاری مهر، براین اساس طرفین توافق کردند در جهت تسهیل ارتباط میان موسسات آموزشی در زمینه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت همراه با کارگاههای آموزشی برگزار کرده و با توجه به تجارب جمهوری اسلامی ایران در زمینه های آموزشی هتلداری و گردشگری و به ویژه درجه بندی هتل وهمکاری های مشترک اقدام کنند.
همچنین مبادله اطلاعات و تولید اقلام تبلیغاتی و برگزاری تورهای آشنا سازی و خبرنگاری و تهیه سفرنامه نیز از موارد همکاری های بین دو کشور ذکر شد.
محمد علی پاک سرشت مدیر کل دفتر برنامه ریزی و توسعه گردشگری خارجی که به عنوان نماینده سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری این هیئت را همراهی می کرد در این خصوص، گفت: طرفین توافق کردند شرکت های خصوصی و تعاونی های مختلف که با حوزه دفاتر خدمات مسافرتی وگردشگری و مراکز اقامتی فعالیت می کنند برنامه های مشترک با قیمت های رقابتی به منظور مبادله گردشگر تنظیم و ارائه نمایند.
وی افزود: مشارکت فعال در نمایشگاه ها جشنواره ها و همایش های حوزه گردشگری دو کشور از جمله این توافقات خواهد بود.همچنین ایجاد تسهیلات مناسب برای تاسیس دفتر اطلاع رسانی در طرابلس و تهران مورد تاکید روسای دو هیئت قرار گرفت.
پاک سرشت گفت: در زمینه همکاری های بین المللی در صنعت گردشگری نیز طرفین توافق نمودند هماهنگی های لازم را در سازمان جهانی جهانگردی به ویژه در تدوین منشور جهانی کد اخلاقی گردشگری با یکدیگر انجام دهند و نسبت به تبادل کارشناسان زبده جهت حفظ آثار و محفوظات تاریخی دو کشور اقدام نمایند.
در پایان مقرر گردید، به منظور اجرای توافقات انجام شده یک کمیته کاری مشترک از هر دو کشور تشکیل و نسبت به اجرای توافقات خود اقدام نمایند.
شایان ذکر است ، مهندس سعیدی کیا وزیر مسکن و رئیس هیئت ایرانی نسبت به امضا این توافقنامه اقدام نمود. مفاد این توافقنامه نیز در کمیته ویژه ای با حضور پاک سرشت نماینده سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و همتای لیبیایی خود مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
نظر شما