پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۱۴

سرپرست دامپزشکی البرز خبر داد؛

طرح تشدید نظارت بهداشتی همزبان عید سعید قربان در البرز

طرح تشدید نظارت بهداشتی همزبان عید سعید قربان در البرز

کرج- سرپرست اداره کل دامپزشکی البرز از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در عید سعید قربان در این استان خبر داد و گفت: ۵۲ اکیپ ثابت و سیار بر ذبح شرعی نظارت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رفیعی پور با اشاره به اینکه در عید قربان ۳۰ جایگاه عرضه دام و ۳۷ اکیپ ثابت و ١۵ اکیپ سیار، ۴۵ بازرس گوشت، ۴۰ دامپزشک به حال آماده باش بوده و ۳۰ ناظر ذبح شرعی در کنار ناظران بهداشتی بر ذبح شرعی نظارت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد این اکیپ‌ها در مناطق از پیش تعیین شده توسط شهرداری تمامی شهرستان‌های استان مستقر بوده و شهروندان به منظور اطمینان از سلامت دام قربانی و گوشت و آلایش دامی از خدمات بهداشتی این اکیپ‌ها به صورت رایگان بهره مند می‌شوند.

وی بیان کرد کشتارگاه‌های دام کلیه شهرستان‌های استان در روز عید قربان فعال بوده و آماده ارائه خدمات به شهروندان می‌باشند.

رفیعی پور با تاکید به اینکه با توجه به شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و پیشگیری از این بیماری و دیگر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام توصیه می‌شود ذبح دام‌های قربانی در کشتارگاه‌ها و تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی باشد و از شهروندان درخواست کرد به هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی و نیز لیبل دامپزشکی دقت نموده و از خرید گوشت و آلایش دامی حاصل از کشتار غیر مجاز دام که در حاشیه شهرها و روستاها عرضه می‌شود. اجتناب نمایند.

ایشان در پایان افزود: ستاد اجرایی نظارت بر ذبح دام‌های قربانی مستقر در اداره کل دامپزشکی البرز در روز عید قربان با شماره تماس ۳۲۷۳۷۱۷۹ و شماره تلفن ۳۲۷۷۶۰۲۹ اداره دامپزشکی شهرستان کرج و سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ از ساعت ۶ صبح الی ۱۴ بعد از ظهر آماده ارائه هر گونه راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شهروندان محترم می‌باشد.

کد خبر 6133181

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha