به گزارش خبرنگار مهر، ولی جهانی پیش از ظهر سه شنبه در مراسم تقدیر از فعالان حوزه صنایع دستی گیلان در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی این استان اظهار کرد: صنایع دستی، روایتگر صنعت و هنر نیاکان و بیانگر هنر و ذوق مردم هر کشور است و در روزگاران کهن، به عنوان صنعت تمام عیار عهد خویش رخ نمایان کرده است.
جهانی صنایع دستی را به عنوان یکی از راهبردهای اشتغالزایی در دولت سیزدهم برشمرد و اضافه کرد: چهره صنایع دستی و هنرهای سنتی گیلان بعد از ثبت جهانی قاسم آباد رودسر به عنوان روستای جهانی صنایع دستی با محوریت چادرشب بافی دگرگون و موجب شد صادرات صنایع دستی استان در سال ۱۳۹۹ تا ۴۰۰ پنج برابر شود.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با اشاره به نگاه حمایتی دولت سیزدهم به حوزه گردشگری و صنایع دستی بیان کرد: دولت سیزدهم توجه جدی به حوزه صنایع دستی داشته و آمار و عملکرد دولت در سه سال گذشته نشان میدهد این حوزه از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.
به گفته وی، دستور رئیس جمهور شهید برای برپایی بازارچه صنایع دستی در ورودی تمامی شهرها، بیمه ۱۰ هزار هنرمند صنایع دستی و تاکید بر تحقق شعار «هر خانه یک کارگاه» و … از مهمترین محورهای نگاه حمایتی رئیس جمهور شهید از این حوزه است.
مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با بیان بیش از ۲۷ هزار هنرمند صنایعدستی در ۴۲ رشته مختلف تولید محصولات هنرهای سنتی گیلان مشغول به فعالیت هستند، گفت: هفت شهر و روستای استان نیز با برندهای ملی و جهانی به عنوان شهر و روستاهای صنایعدستی معرفی شدهاند.
گفتنی است، در پایان این همایش از پیشکسوتان و فعالین صنایع دستی استان گیلان تجلیل شد.
نظر شما