پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۲۵

فرمانده انتظامی استان قزوین خبر داد؛

دپوی گسترده سوخت قاچاق در تاکستان

دپوی گسترده سوخت قاچاق در تاکستان

قزوین- فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری عامل دپوی گسترده و غیرمجاز سوخت در یکی از واحدهای تولیدی همجوار شهرستان تاکستان و کشف ۱۱۵ هزار ۶۵۰ لیتر گازوئیل قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی ابراهیمی اظهار کرد: در پی کسب خبری از پلیس امنیت اقتصادی فراجا مبنی بر دپو گسترده و غیر مجاز سوخت در یکی از واحدهای تولیدی همجوار شهرستان تاکستان، بررسی موضوع در دستور کار پلیس استان قرار گرفت.

وی افزود: به‌منظور بررسی میدانی تیمی از مأموران پلیس امنیت اقتصادی فراجا و استان قزوین، به همراه مأموران انتظامی شهرستان تاکستان به این واحد تولیدی اعزام شده و در عملیاتی غافلگیرانه از آن بازدید کردند.

فرمانده انتظامی استان ادامه داد: در بازدید انجام شده ۱۱۵ هزار و ۶۵۰ لیتر گازوئیل قاچاق که بدون هرگونه مجوز مثبته از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در مخازن ویژه ذخیره سوخت در انبار شرکت دپو شده بود کشف شد.

ابراهیمی با بیان اینکه ارزش ریالی سوخت کشف بالغ بر ۳۷ میلیارد ریال برآورد شده و یک نفر نیز در این خصوص دستگیر شد، خاطرنشان کرد: سوخت و منابع فسیلی متعلق به تمامی مردم بوده و حراست از آن به‌منظور بهره‌مندی نسل‌های آینده و ایجاد توسعه آبادانی در کشور وظیفه هر یک از افراد جامعه است.

کد خبر 6133476

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha