۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۸

ساداتی اعلام کرد؛

ساماندهی ۷۲۰ معتاد متجاهر و کارتن‌خواب

ساماندهی ۷۲۰ معتاد متجاهر و کارتن‌خواب

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۲ از ساماندهی ۷۲۰ معتاد متجاهر و کارتن‌خواب در منطقه ۱۲ از اول تا ۲۰ خردادماه امسال توسط نیروهای پلیس و حامی شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیر حسین ساداتی معاون شهردار منطقه ۱۲ تهران گفت: با توجه به اینکه اجرای کار ویژه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی از ابتدای سال تا کنون در منطقه ۱۲ متوقف نشده و به صورت شبانه روزی همچنان ادامه دارد؛ اما از اول تا بیستم خردادماه ۷۲۰ نفر از معتادین و کارتن خواب‌ها در منطقه ساماندهی شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه در اجرای این طرح ۱۸۴ نفر از کارکنان شهرداری منطقه همکاری داشته‌اند؛ افزود: از ابتدا تا بیستم خردادماه ۳۲ خودرو سواری، ۴۹ خودرو ون حامی شهر، ۵۵ ون پلیس و ۳۴ دستگاه اتوبوس برای اجرای طرح کار ویژه آسیب‌های اجتماعی همکاری داشته‌اند.

معاون شهردار منطقه ۱۲ تهران با اشاره به اینکه هر روز بر اساس اقتضای طرح حداقل یک نفر از همکاران یگان حفاظت شهرداری تیم سامان دهی را همراهی می‌کردند؛ ادامه داد: در مجموع از ابتدای خردادماه تاکنون ۴۴۵ نفر توسط نیروهای پلیس و ۲۷۵ نفر نیز توسط همکاران منطقه ساماندهی شده‌اند.

وی بیان کرد: از مجموع ۲۷۵ نفر معتادان و کارتن خوابی که توسط همکاران حامی شهر منطقه ساماندهی شده‌اند؛ ۳۹ نفر زن و ۲۳۶ نفر نیز مرد بوده‌اند.

ساداتی با بیان اینکه این افراد بعد از ساماندهی تحویل گشت و اتوبوس سازمان خدمات اجتماعی و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران داده شده‌اند؛ تاکید کرد: اجرای کار ویژه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تا ابلاغ دستورالعمل جدید از سوی سازمان خدمات اجتماعی و مشارکت‌های مردمی تا پایان خردادماه در منطقه ادامه دارد.

وی در ادامه درباره تأثیر اجرای این طرح در سطح منطقه ۱۲ گفت: خوشبختانه اجرای این طرح باعث از بین رفتن پاتوق‌های ثابت معتادان و کارتن خواب‌ها در منطقه شده است اما با توجه به اینکه این طرح در تمامی مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در حال اجراست، امکان ورود افراد آسیب دیده از پاتوق‌های مناطق همجوار به محدوده منطقه ۱۲ وجود دارد. به همین دلیل گاهاً شاهد وجود این افراد در منطقه هستیم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ۱۲ افزود: یکی دیگر از دلایل حل نشدن کامل معضل آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۱۲، توزیع رایگان غذا توسط خیرین، سازمان‌های مردم نهاد و شهروندان بین این افراد است. این کار باعث می‌شود تا یک فرد آسیب دیده به راحتی به غذا و مواد مخدر دسترسی داشته باشد. تا زمانی که این سبک زندگی که بخشی از آن به صورت ناآگاهانه توسط مردم و برخی از سازمان‌ها ایجاد می‌شود، وجود داشته باشد، نمی‌توان منتظر از بین رفتن چرخه آسیب‌های اجتماعی در منطقه ۱۲ و کل شهر تهران بود.

وی ادامه داد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد به دلیل توزیع بیش از اندازه غذا بین این افراد، آنها برای تهیه مواد مخدر خود اقدام به فروش غذاهایی که در طول روز جمع‌آوری کرده‌اند؛ می‌کنند. این در حالی است که بسیاری از این مواد غذایی که در شرایط نامناسبی توسط افراد آسیب دیده نگهداری و به فروش می‌رسد؛ در سطح منطقه حیف و میل شده و باعث ایجاد زباله در محدوده‌هایی از منطقه می‌شود.

ساداتی با اشاره به اینکه وجود این چرخه نادرست هم در حوزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و هم در حوزه نگهداشت و پاکیزگی منطقه مشکلاتی را برای همکاران به وجود می‌آورد؛ بیان کرد: توصیه من به شهروندان و افراد خیر این است تا برای ادای نذر، توزیع خیرات و انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود با مراجعه به شهرداری و اداره آسیب‌های اجتماعی این نذورات را به دست افراد نیازمند واقعی برسانند. بسیاری از خانواده‌های نیازمند در منطقه شناسایی شده‌اند که افراد خیر می‌توانند کمک‌های انسان دوستانه خود را به دست آنها برسانند.

کد خبر 6133532

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha