به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران، ریحانه سادات رئیسی دختر شهید آیتالله رئیسی و دانشجوی دکتری دانشگاه تهران، صبح امروز در مراسم افتتاح سالن اجلاس دانشگاه تهران به نام شهید رئیسی، گفت: حاج آقا (شهید رئیسی) دوست داشتند زودتر از رسالهام دفاع کنم. احساس دین بدی دارم که نتوانستم در زمانی که ایشان در قید حیات هستند، از رساله دفاع کنم.
وی از علم به عنوان نقطه تفاوت آدم و موجودات دیگر نام برد و گفت: آنچه انسان را متفاوت میکند، علم است و دانشگاه هم محل تعلیم است. البته علم یک شمشیر دولبه است چون گاهی انسانها با وجود اینکه علم هم دارند اما عمل نمیکنند.
دانشجوی دانشگاه تهران با اشاره به فرصت محدود عمر، بیان داشت: حاج آقا (شهید رئیسی) هر چه به سمت بالاتر در حاکمیت رفت، تقوای ایشان بیشتر شد. دیدم همگی میگویند ما میخواهیم پیرو آیتالله رئیسی باشیم. یکی از مبانی که ایشان گذاشت این بود که هر چه پله اجتماعی و جایگاه سیاسی و موقعیتی بالاتر میرود، تقوا باید بیشتر شود.
دختر شهید آیتالله رئیسی افزود: یک عمل دیگر که در این کنش لازم است امر قسط و عدل است. شهید رئیسی میگفتند که برخی فکر میکنند عدل را باید در کتابها بنویسند، در حالی که عدل عمل کردنی است و نوشتنی نیست. کاتالیزور علم، عدالت است و اگر کسی بخواهد پیرو شهید رئیسی باشد باید علم و عمل را تقوامحور و عدالتمحور پیش ببرد.
ریحانه سادات رئیسی با بیان اینکه شهید رئیسی شجاعانه از اسلام دفاع میکرد، تاکید کرد: اگر علم میخواهد به عمل درآید، شجاعت و عدالت و قسط و تقوا را با همدیگر میخواهد.
دختر شهید رئیسی با قدردانی از دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران که اولین سالن اجلاس دانشگاهی کشور با این ظرفیت را به نام شهید رئیسی نامگذاری نموده است، ابراز امیدواری کرد: شرایط علمی کشور به سمتی برود که بر اساس قرآن کریم، با کل دنیا قابل رقابت باشد.
سخن پایانی دختر شهید رئیسی چنین بود: یک وقت از شرایط بوجود آمده، خلاف تقوا عمل نشود و یک وقت خلاف راه مدنظر شهید جمهور حرکت نکنیم.
نظر شما