به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دوستار در مراسم تجلیل از گروههای جهادی استان گیلان (شکوه هجرت) در تالار حکمت دانشگاه گیلان ضمن اشاره به اینکه کلمه جهاد در مکتب ما کلمه مقدسی است، اظهار کرد: برای همه ما این کلمه ارزشمند است و آثار آن را در همه حوزهها همچون جهاد سازندگی که در اوایل انقلاب خدمات ارزندهای در راستای سازندگی مناطق محروم انجام شد؛ مشاهده کردهایم.
سرپرست دانشگاه گیلان با بیان نمودهای مختلف جهاد در جامعه اعم از جهاد خدمت، جهاد علمی و جهاد فرهنگی افزود: جهاد خدمت یادآور خدمات ارزنده و شایسته خادم الشهدا حضرت آیت الله شهید رئیسی است که بی ادعا به همه مناطق سفر میکرد و از نزدیک در جریان امور عمرانی قرار میگرفت و برای کمک به پیشرفت جامعه و رفع مشکلات مناطق کم برخوردار، تلاش میکرد که در همین مسیر هم به شهادت رسید.
دوستار با اشاره به مطرح نمودن مدیریت جهادی در امور اجرایی کشور توسط مقام معظم رهبری ادامه داد: با توجه به ورود کلمه مدیریت جهادی در گفتمان ادبیات اجرایی کشور، تا زمانی که این جهادها، تداوم یابد شاهد اثرات مطلوبی در حوزه اداری و اجرایی کشور خواهیم بود.
سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه در مفهوم جهاد بحث ایثار و گذشت مطرح است، تصریح کرد: در مدیریت جهادی انتظار جامعه بر این است که فراتر از وظایف سازمانی عمل شود.
دوستار ضمن اشاره به اینکه لازمه جهش و پیشرفت یک جامعه، مدیریت جهادی است تصریح کرد: جهاد، نظریه همه جانبه ای را ترویج میکند که نمود عینی و رفتاری آن را در اردوهای جهادی دانشجویان در مناطق محروم و کم برخوردار میبینیم.
وی با بیان اینکه اردوهای جهادی نمایانگر پا گذاشتن روی نفسانیات است تأکید کرد: دانشجویانی که با سن کم با حضور در اردوهای جهادی پا روی نفس خود میگذارند و کارهای بزرگی در جهت خدمت به مردم انجام میدهند، نشان دهنده ایثار و گذشت آنان است.
نظر شما