به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر جواد باقری با بیان این خبر افزود: این دوره های آموزشی در مجتمع شهدای سلامت واقع در مشهد مقدس در بازه زمانی ۲۶ خرداد تا ۳۱ شهریور ماه امسال طی ۲۰ دوره برگزار می شود هر دوره آموزشی مربوط به اساتید گروه های مربوطه است.
وی خاطرنشان کرد: اساتید معارف اسلامی، اساتید دانش خانواده و تربیت بدنی، روسای دانشکده های اقماری و هیات علمی، اساتید پژوهشگاه رویان، اساتید معارف اسلامی، معاونان فرهنگی و آموزشی بیمارستانها، روسای دانشکده ها، مدیران گروه و دفاتر پرستاری دانشگاه ها، اساتید ثبت نام شده جهت گیری الهی دروس و دبیران هم اندیشی اساتید دانشگاه های علوم پزشکی بر اساس سهمیه می توانند برای حضور در این دوره های آموزشی وفرهنگی ثبت نام کنند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت افزود: به غیر از اساتید گروه های مختلف، به دانشگاه های مختلف علوم پزشکی نیز مانند سالهای گذشته سهمیه داده ایم که براساس سهمیه، اعضای هیات علمی می توانند در دوره های آموزشی حضور یابند.
باقری گفت: اساتید علاقه مند جهت حضور در این دوره های آموزشی از طریق سایت مرکز قرآن و عترت به نشانی quran.behdasht.gov.ir حداکثر تا یک هفته مانده به شروع دوره، فرآیند ثبت نام خود را می بایست تکمیل کنند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: امسال در طرح همراه با حکیمان۳ تعدادی از دوره ها موضوع محور و با حضور اساتید تخصصی آن حوزه پیش بینی شده است که به صورت ستادی هماهنگی حضور اساتید انجام خواهد شد لذا سهمیه ها نسبت به سال گذشته کاهش یافته و لازم است اساتید هر حوزه تخصصی متناسب با موضوع مندرج و پس از هماهنگی های ستادی در جدول ضمیمه شده در سامانه طرح ثبت نام کنند.
باقری افزود: این طرح در راستای دوره های دانشافزایی و معرفت افزایی اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور و با عنوان «طرح آموزشی - فرهنگی همراه با حکیمان» از مدتها قبل برنامهریزی شده است.
وی تصریح کرد: در این دوره حدود دو هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور همراه با خانوادههای خود در قالب یک برنامه سه روزه در شهر مقدس مشهد و در جوار امام رئوف حضور یافتند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره سرفصل موضوعات و محتواهایی که در این دوره ارائه میشود، بیان کرد: این دوره با محوریت برنامههای زیارتی، آموزشی و فرهنگی و در بسته های موضوعی مختلف اجرا خواهد شد.
وی در مورد میزان استقبال اساتید از این طرح، به حضور بیش از ۱۰ درصد اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور اشاره و بیان کرد: در سال اول اجرای طرح حدود ۹۰۰ نفر از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاهها در این دوره شرکت کردند که در دوره دوم با توجه به اینکه تجربه دوم بود، استقبال بسیار بیشتر بود و آمار شرکت کنندگان به حدود دو هزار استاد رسید.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در مورد امتیازاتی که برای حاضران در این دورهها برنامهریزی شده است، گفت: در کنار اینکه شرکت کنندگان در این دوره از فرصت بسیار معنوی زیارت امام رضا (ع) و برنامههای فرهنگی و آموزشی بهرهمند میشوند، امتیاز فرهنگی برای اعضای هیئت علمی هم محاسبه میشود.
باقری در مورد بازخوردهای دریافت شده از دو دوره برگزاری طرح همراه با حکیمان، گفت: در پایان هر دوره ارزیابیهای لازم از حاضران در آن دوره در مورد مدرسان، محتوای ارائه شده و ... به عمل میآوریم. امسال نیز این ارزیابی صورت می گیرد و بازخوردهای اساتید شرکت کننده دریافت خواهد شد.
وی به تداوم این دوره در سالهای آینده اشاره کرد و گفت: معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با توجه به بازخوردهایی که از اعضای هیات علمی گرفته و با توجه به نیازسنجیهای صورت گرفته این دوره آموزشی را انشالله ادامه خواهد داد.
نظر شما