به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهاد ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانههای استان اظهار کرد: در حال حاضر میانگین شبکه جمعآوری شهری در کردستان بالاتر از میانگین کشوری است به طوری که این رقم در کشور ۵۰ درصد و در استان کردستان به ۹۶.۵ درصد رسیده است.
وی با اشاره به میزان تصفیه فاضلاب جمعآوری شده در استان افزود: ۸۰ درصد فاضلاب جمعآوری شده در استان تصفیه میشود.
وی به تحت پوشش قرار گرفتن جمعیت روستایی استان از خدمات آب سالم و بهداشتی اشاره کرد و یادآور شد: در حال حاضر ۸۱ درصد جمعیت روستایی استان از خدمات آب سالم بهرهمند هستند.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان خاطرنشان کرد: در حوزه فاضلاب روستایی نیز ۳.۳۶ درصد جمعیت استان تحت پوشش هستند در حالی که میانگین کشوری نیم درصد است.
فرهاد اذعان کرد: با وجود وضعیت بهتر و چند برابری نسبت کشور در مجموع در این سرفصل در کل کشور وضعیت مطلوبی وجود ندارد.
۱۱ تصفیه خانه آب در مدار بهره برداری هستند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان افزود: در بخش آبهای سطحی ۱۱ تصفیه خانه آب در مدار بهره برداری داریم که شامل تصفیهخانههای شماره یک و ۲ شهر سنندج، تصفیهخانه شماره یک و ۲ سقز، بانه، حسن آباد یاسوکند بیجار، مریوان، دلبران، دیواندره و روستایی قلیان میشود که همگی در مدار بهرهبرداری قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: تصفیه خانههای شماره یک و ۲ شهر سنندج و شماره یک سقز نیز در حال ارتقا است.
فرهاد به تصفیهخانههای بخش فاضلاب که در مدار بهرهبرداری قرار دارند نیز اشاره کرد و گفت: در بخش فاضلاب نیز ۱۰ تصفیه خانه در شهرهای، سنندج، سقز، بانه، مریوان، قروه، بیجار، سریشآباد، کامیاران و حسنآباد یاسوکند در مدار بهرهبرداری قرار دارد.
وی به احداث تصفیه خانههای فاضلاب روستایی اشاره کرد و یادآور شد: فاضلاب خامسان، شوی و سرابقامش نیز در حوزه روستایی در دست احداث هستند و علاوه براین در شهرهای دیواندره و دهگلان نیز تصفیه خانه در حال احداث است.
وجود ۳۲ واحد آزمایشگاه کنترل کیفی بخش آب و فاصلاب و۵۸۳ هزار فقره اشتراک آب در کردستان از دیگر مواردی بود که در این جلسه توسط مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان مطرح شد.
نظر شما