احسان عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تهیه نقشه مهندسی فرهنگی استان در سال ۱۴۰۱ در قالب یک طرح پژوهشی در دستور کار قرار گرفت و نظرات خبرگان و نخبگان در قالب ۲۴ جلسه جمع آوری و فهرست اولیه مسایل فرهنگی استان احصاء شد.
وی ادامه داد: این سند حاصل خرد جمعی بوده و با توجه به نظرات نخبگان و خبرگان استان در حوزه های مختلف جمع بندی شده و پنج بخش فرهنگ، هنر و رسانه، امور دینی، تعلیم و تربیت، اجتماعی و زنان و خانواده و اقتصاد فرهنگ را شامل می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد اظهار کرد: در هر کدام از این موضوعات یک مسئله اصلی و کلان مسئله شناسایی و تعیین شد و ذیل این کلان مسئله اقدامات و برنامه ها و هدف گذاری استانی صورت گرفت و هر کدام از دستگاه ها مکلف هستند تا برنامه هایی که طی این سند ابلاغ و تصویب می شود را در طول سال پیگیری و انجام دهند .
عابدی با اشاره به هدف از تهیه و تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان گفت: این نقشه راهی است برای عملکرد و برنامه ریزی دستگاه های مختلف استان که کمک می کند تا از پراکنده کاری و کارهای جزیزه ای خودداری شود و در یک مسیر مشخص به سمت هدف مشخص حرکت کنیم ضمن اینکه اعتبارات و بودجه های فرهنگی ساماندهی و تکلیف ما را در میان مدت و بلندمدت نسبت به برنامه های فرهنگی مشخص شود.
نظر شما