۲۷ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۹

۱۲ نیروگاه تجدیدپذیر در ۷ استان کشور در آستانه افتتاح

۱۲ نیروگاه تجدیدپذیر در ۷ استان کشور در آستانه افتتاح

۱۲ نیروگاه تجدیدپذیر به ظرفیت مجموع ۷۰ مگاوات در ۷ استان کشور در آستانه بهره‌برداری است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، ۱۲ نیروگاه تجدید پذیر شامل ۱۱ نیروگاه خورشیدی و یک نیروگاه بادی به ظرفیت مجموع ۷۰ مگاوات در ۷ استان کشور در آستانه بهره برداری است. از ۱۲ نیروگاه تجدید پذیر در آستانه افتتاح، یک نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در استان مرکزی، ۳ نیروگاه شامل دو نیروگاه خورشیدی و یک نیروگاه بادی به ظرفیت مجموع ۳۰ مگاوات در استان خراسان رضوی، دو نیروگاه خورشیدی به ظرفیت مجموع ۱۲ مگاوات در استان کرمان، یک نیروگاه ۶ مگاواتی در استان سمنان، یک نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی در الیگودرز استان لرستان، سه نیروگاه خورشیدی ۷.۵ مگاواتی در استان یزد و نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی در نائین استان اصفهان قرار دارد.

نیروگاه‌های تجدید پذیر در حال بهره‌برداری شامل فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی تأمین انرژی مانا با ظرفیت ۱۰ مگاوات در محلات، نیروگاه بادی ۱۰ مگاواتی فن آوران انرژی پاک در خواف، نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی کشت و صنعت جوین، نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی کشت و صنعت جوین در شهرستان نقاب، فاز نخست نیروگاه ۴۰ مگاواتی گلگهر سیرجان به ظرفیت ۹ مگاوات، نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی صنایع انرژی سبز کویر کیش در ماهان، نیروگاه خورشیدی ۶ مگاواتی انرژی پاک سمن‌سان در سمنان، نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی آتی صنعت ازنا در الیگودرز لرستان، فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی آدین بهتا نیروی ایساتیس خضرآباد یزد به ظرفیت ۳ مگاوات، نیروگاه خورشیدی ۲.۵ مگاواتی و ۲ مگاواتی عطرآباد ۲ و ۳ آوندپلاست کرمان- مانا مهر انرژی نسیم – سایاناوج پارس یزد و نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی برق و نیروگاهی کیسون در نائین اصفهان است.

ظرفیت نصب شده نیروگاه‌های تجدید پذیر در کشور تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ رقم ۱۱۹۲.۴۰ مگاوات بوده است که در این میان، استان قزوین، کرمان، یزد، فارس و خراسان رضوی از استان‌های پیشرو در ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر بوده‌اند.
۱۷۳ نیروگاه تجدید پذیر در حال بهره برداری در کشور وجود دارد که در استان‌های کشور پراکنده شده هستند؛ بیشترین سهم ظرفیت نیروگاه‌های تجدید پذیر کشور تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ با ۴۳ درصد به نیروگاه‌های خورشیدی و ۳۱ درصد به نیروگاه‌های بادی اختصاص دارد.
بنا براین گزارش برق تولید شده از منابع تجدید پذیر تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۳، ۲۱۴ میلیون کیلووات ساعت بوده که معادل صرفه جویی در مصرف ۵۸ میلیون مترمکعب گاز طبیعی و صرفه جویی در مصرف ۴۷ میلیون لیتر و جلوگیری از انتشار ۱۱۹ هزار تن گاز دی اکسید کربن بوده است.

کد خبر 6138847

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۷
      0 0
      راه نجات از ناترازی انرژی برق و گاز فقط نیروگاه خورشیدی است.
    • حسین IR ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      1 0
      کلنگ نیروگاه رو در شهر کندر خراسان رضوی ۲ ماهه زدین قرار بر اینکه چاه موتورا خاموش نشه....چاه موتورا روزی ۵ ساعت خاموش میشه ومحصول این منطقه که انگور هست وشدیدا به آب نیاز داره.. داره از بین میره وکشاورز وکشاورزی رو از بین بردین
    • حسین ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      3 0
      احسنت.
    • جمشید ۱۹:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      3 0
      واقعآ، سپاس از زحمات مهندسان و نیروهای انقلابی با قدرت دراین مسیر حرکت کنید
    • غ بهنام ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۸
      3 0
      عالیه اینطوری به مردم برسید.
    • ماهان IR ۰۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۹
      1 0
      جالبه که در خوزستان با وجود این آفتاب نیروگاه خورشیدی در دست ساخت نیست!
    • علی IR ۰۴:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
      1 0
      سلام بدون مقدمه من واقعا تعجب هستم چرا از خوزستان با این آفتاب سوزان چرا پنل خورشیدی نمیزنن و سیستان با بادهای 120 روز ما اصلا احتیاج به نیروگاهی قدیمی نداریم چرا نمی‌دانم
    • Bmh IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۳/۳۰
      1 0
      سلام دمشون گرم دولت سیزدهم رویکرد درستی پیش گرفت امیدوارم ادامه دار باشه. خوزستان بدلیل گرمای،زیاد بازدهی ندارد