۳۱ خرداد ۱۴۰۳، ۸:۲۵

در آستانه عید غدیر خم؛

جشن ازدواج ۱۱۰ زوج جوان در قم برگزار شد

جشن ازدواج ۱۱۰ زوج جوان در قم برگزار شد

قم- در آستانه فرارسیدن عید سعید غدیر خم جشن ازدواج ۱۱۰ زوج جوان به همت موسسه خیریه غدیر در قم برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در آستانه فرارسیدن عید سعید غدیر خم شامگاه چهارشنبه جشن ازدواج ۱۱۰ زوج جوان به همت موسسه خیریه غدیر با حضور جمعی از خیرین و مسوولان استانی از جمله حجت الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در قم برگزار شد.

غلامرضا محمدی پور رییس موسسه نیکوکاری غدیر در این مراسم با تبریک عید سعید غدیر خم گفت: این امر باعث افتخار است که به همت خیرین افرادی از مددجویی به مرحله مددکاری و کارآفرینی می رسند.

وی ادامه داد: خیرین در عرصه ازدواج زوج‌های جوان در میدان حضور دارند و امید است با اخلاص این مسیر ادامه یابد.

وی با اشاره به فعالیت‌های خیریه نیکوکاری و کارآفرینی فروغ اندیشه غدیر گفت: این خیریه از سال ۹۴ تاسیس و مجوز آن از سوی استانداری قم صادر شده است.

محمدی پور با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰۰ خیریه در قم فعالیت دارند بیان کرد: در طی این مدت همه تلاش خود را در راستای ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف انجام دادیم و می‌توان اذعان کرد که جز ۱۰ خیریه برتر هستیم.

وی ادامه داد: این خیریه به موضوع جوانی جمعیت توجه ویژه ای داشته و در این راستا کلاس‌های آموزشی و مشاوره قبل و بعد از ازدواج برای زوج‌ها برگزار می‌کند.

رییس موسسه نیکوکاری غدیر با بیان اینکه این خیریه از کارآفرینان نیز حمایت‌های ویژه ای دارد گفت: موضوع فرزندآوری نیز مورد توجه این مرکز است و برای تولد فرزند سوم ۵۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: برای مددجویان سفرهای زیارتی عتبات عالیات و مشهد مقدس برنامه ریزی می‌شود و کمک‌هایی نیز به هیات‌های مذهبی صورت می‌گیرد.

محمدپور افزود: در بحران‌های اجتماعی نیز خیریه غدیر در میدان حضور دارد و طی این مدت نیز در کمک به مردم غزه اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: تاسیس مرکز بازپروری و درمان اعتیاد از جمله اقدامات این مرکز بوده، چرا که اعتیاد با خود معضلات بسیاری به دنبال دارد و در این حوزه مطالعات وسیعی صورت گرفته و تصمیم بر این شد با مجموعه کنگره ۶۰ همکاری‌های مشترکی داشته باشیم و این مرکز در قم ایجاد شود.

رییس موسسه نیکوکاری غدیر ادامه داد: کنگره ۶۰ به صورت اصولی و علمی در حوزه ترک اعتیاد فعالیت دارد و نسبت به سایر مراکز اقدامات بهتری داشته است.

وی بیان کرد: محلی در زمینی در حدود هزار متر در کنار خیریه غدیر احداث شده و در حال حاضر ۲۰۰ مددجوی معتاد در این مرکز مراحل درمان خود را طی می‌کنند.

محمدپور گفت: پرداخت مستمری به مددحویان از جمله اقدامات دیگر این مرکز است، چرا که برخی از خانواده‌ها مشکلات مالی بسیاری دارند که این روش می‌تواند بخشی از مسایل ضروری آنان را برطرف کند.

وی اضافه کرد: این خیریه در زمان شیوع ویروس کرونا نیز فعالیت‌هایی داشته و با همکاری گروه‌های جهادی اقدامات لازم برای بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها صورت گرفته است.

رییس موسسه نیکوکاری غدیر اضافه کرد: مرکز نیکوکاری غدیر ساختار خودش را دارد و ورود هر یک از افراد به این مجموعه تعریف خاصی دارد و پس از بررسی‌های لازم مددجویان پذیرش می‌شوند و از امکانات و خدمات موسسه بهره مند می‌شوند.

وی با بیان اینکه خیریه غدیر دارای شفافیت مالی است افزود: تراز مالی این مرکز در پایان هر سال مشخص است و امید داریم همین شفافیت مالی سبب کمک بهتر مردم و خیرین به این تشکل شود.

تلاش داریم تعداد مددجویان را به ۵ هزار نفر برسانیم

محمدپور بیان کرد: تلاش داریم تعداد مددجویان را به ۵ هزار نفر برسانیم و خدمات خوبی به آنان در بخش‌های مختلف ارائه دهیم.

وی گفت: خیریه غدیر با سایر خیریه‌های استان هم افزایی و تعامل دارد که در این راستا می‌توان با ایجاد یک نرم افزار خدمات مطلوب‌تری به افراد نیازمند ارائه و عدالت در توزیع خدمات هم مراعات شود.

رییس موسسه نیکوکاری غدیر با اشاره به طرح خیر ماندگار گفت: تیمی در این زمینه با دو هزار نفر ساعت کار در جهت تحقیق و بررسی نیازهای استان با شاخص‌های مورد نظر در حال فعالیت هستند و امیدواریم به زودی این طرح به سرانجام برسد.

کرامت انسانی در امور خیریه باید رعایت شود

وی اضافه کرد: معتقدیم که کرامت انسانی در امور خیریه باید رعایت شود و به این اصل پایبند هستیم.

حجت الاسلام هاشمی در این مراسم گفت: انسان نیاز جسمی، روانی و روحی دارد که نیاز جسمی مربوط به خورد و خوراک و نیازهای روانی همانند دید و بازدید و گشت و گذار است.

وی گفت: هر اندازه این نیازها کم باشد انسان دچار مشکل می‌شود و بالاترین نیاز انسان به حوزه روحی باز می‌گردد و بشر همواره به دنبال کمال جویی است.

وی با بیان اینکه عمده فعالیت انسان مربوط به نیاز جسم است افزود: باید دید چگونه نیاز کمال جویانه انسان بر طرف می‌شود و آن نیز با اعمال صالح و خیر است.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق علیه السلام گفت: مردم در این دنیا خواب هستند و وقتی می‌میرند متنبه و متوجه واقعیات می‌شوند.

این کارشناس دینی گفت: انسان هر آنچه که در دنیا داشته باشد، وقتی می میرد متوجه خواهد شد که دستش خالی است و تنها کسی که بعد از مردن می بیند که دستش پر است کسی است که با خود اعمال خیر به همراه دارد.

وی اضافه کرد: در قرآن سبقت و مسابقه گرفتن ممنوع شمرده شده اما نسبت به کار خیر و سبقت گرفتن از دیگران در امور خیر تشویق کرده است.

حجت الاسلام هاشمی گفت: خوش به حال کسانی که مدام در حال انجام کار خیر هستند و برای روح خود وقت می‌گذارد که خیرین اینگونه هستند.

وی گفت: این دنیا روزی به پایان می‌رسد و خوش به حال کسانی که می‌توانند در این عمر کوتاه زندگی کار خیر کنند.

کارشناس امور دینی اضافه کرد: در روایت داریم اگر دو نفر با هم ازدواج کنند نصف دین خود را کامل کردند و نصف دیگر با تقوا باید کامل شود که به همین دلیل خیرین عرصه ازدواج، کار بزرگی انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: انسان‌های بی دین و کافر هم به خاطر آرامش وجدان خود کار خیر انجام می‌دهند، اما انسان مومن و موحد همه کارهای خیر را برای رضایت الهی انجام می‌دهد.

حجت الاسلام هاشمی بیان کرد: کارهای خیر در عرصه‌های مختلف حتماً مورد توجه اهل بیت علیهم السلام است.

کد خبر 6142430

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha