پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ دی ۱۳۸۶، ۱۷:۰۴

جشنواره کارتون کودکان خیابانی برگزار می‌شود

جشنواره کارتون کودکان خیابانی برگزار می‌شود

مسعود شجاعی طباطبایی از برپایی اینترنتی جشنواره رقابتی کارتون کودکان خیابانی و حضور بزرگترین کاریکاتوریست‌های دنیا در آن خبر داد.

دبیر جشنواره کارتون کودکان خیابانی و مدیر خانه کاریکاتور ایران در این باره به خبرنگار مهر گفت: "خانه کاریکاتور هر فصل مسابقه‌ای اینترنتی برگزار می‌کند که رقابت فصل زمستان ویژه کارتون با موضوع کودکان خیابانی است. شرکت‌کنندگان تا 19 دی‌ماه فرصت دارند آثارشان را به صندوق پست الکترونیکی سایت ایران کارتون ارسال کنند."

یکی از آثار ارسالی به جشنواره کارتون کودکان خیابانی

وی با اشاره به اینکه تاکنون تعداد زیادی از کاریکاتوریست‌های ایرانی و 25 کشور دیگر در این رقابت شرکت کرده‌اند، افزود: "از بین هنرمندان بزرگ کاریکاتوریست خارجی می‌توان به ولادیمیر کازانوفسکی از اوکراین، سوکت یالاز از ترکیه، آنجل بولیگان از مکزیک و والنتین دروژینی از روسیه اشاره کرد که حضور این هنرمندان به جشنواره ما اعتبار داده است."

شجاعی طباطبایی گفت: "این جشنواره نفر اول تا سوم ندارد و از بین این آثار 50 اثر توسط داوران ایرانی انتخاب می‌شوند و در روز 20 دی‌ماه (10 ژانویه) مصادف با روز جهانی کودک نمایشگاهی از این آثار در گالری دائمی خانه کاریکاتور ایران در بوستان مریم برپا خواهد شد. برای هر یک از این 50 نفر نیز لوح تقدیر نفیس ارسال می‌کنیم."

دبیر جشنواره کارتون کودکان خیابانی خاطرنشان ساخت: "کاریکاتور زبان تصویری گویاست و کاریکاتوریست‌ها نیز به عنوان هنرمندان فرهیخته معضلات اجتماعی را با این تصاویر نشان می‌دهند. کودکان خیابانی هم از جمله این معضلات هستند که این بار هنرمندان خارجی در این کار خیر با هنرمندان کشور همراه شده‌اند."

کد خبر 614497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha