به گزارش خبرگزاری مهر، مجید رضاییوالا اظهار کرد: مشارکت فراگیر از آنجا که فرصت رشد همگانی و برابر استعدادها است عین عدالت است و شکلگیری گفتگوی اجتماعی و مشارکت مردم، اعتماد و همدلی در جامعه را افزایش میدهد.
وی با اشاره به اینکه انتخابات یکی از ارکان جمهوریت در کشورها است، افزود: اینکه آحاد مردم احساس تأثیرگذاری و مشارکت در امور کشور داشته باشند آنان را بزرگ میکند و عزت میبخشد.
رضاییوالا عنوان کرد: بنیانگذار جمهوری اسلامی امامخمینی (قدس سره) با بیان کلمه "وظیفه شرعی" برای این مشارکت مهم، مردم را متوجه مسئولیت آنان در حکومت اسلامی و سهم آنان میکند.
وی ادامه داد: در نگاه اسلامی مشارکت و رأی دادن صرفاً یک حق نیست که بتوان از آن صرف نظر کرد بلکه یک وظیفه و مسئولیت است، وقتی امری وظیفه میشود دارای ابعادی مثل پاسخگویی و الزام آن است و انجام این امر الزامی است و برای نتیجه آن باید پاسخگو بود.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی همدان اضافه کرد: برای انجام صحیح این کار نیاز به اطلاعات، علم، آگاهی و آمادگی و مهارت است، باید برای آن وقت گذاشت و ابعاد آن را در نظر گرفت و تأثیر انجام این وظیفه در طول زمان را به عنوان پیامد انجام این انتخاب، تحلیل کرد.
رضاییوالا افزود: تحریم کردن این امر حیاتی در جامعه یا تخریب کردن این فعالیت و یا انجام این مشارکت بدون آگاهی، جامعه و نظام اسلامی را متضرر میسازد، همان گونه که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند انتخابات یک وظیفه است و هر کسی با انتخابات مخالفت کند با جمهوری اسلامی و اسلام مخالفت کرده است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی همدان تصریح کرد: آنچه بیش از پیش باید به آن توجه کرد انجام این وظیفه است و در مرحله بعد تلاش به انجام آن با بهترین کیفیت و با بیشترین آگاهی است، هر گاه این وظیفه از طرف تمام ملت انجام گیرد توان مطالبهگری نیز بیشتر میشود.
وی در ادامه گفت: فرد فرد مردم باید به این نکته توجه کنند که با انتخاب آگاهانه و به دور از هیجانات و شعارزدگیهای معمول و سطحی، در ساحت یک اندیشه تمدنساز اثرگذار است و در برهه حساس کنونی که پیریزی تمدن ایرانی، اسلامی از اهداف متعالی این نظام مقدس و امید بخش مستضعفان و مظلومان جهان است همراهی عموم مردم برای گام برداشتن به سوی ساخت پایههای فرهنگ چنین تمدنی قوت آفرین است و این همراهی طی طریق این مسیر دشوار را تا رسیدن به قله درخشش این تمدن هموار میکند.
رضاییوالا بیان کرد: از جهت دیگر مشارکت فراگیر از آنجا که فرصت رشد همگانی و برابر استعدادها است عین عدالت است. شکلگیری گفتگوی اجتماعی و مشارکت مردم، اعتماد و همدلی در جامعه را افزایش میدهد.
نظر شما