پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۰ تیر ۱۴۰۳، ۹:۵۰

کی روش برای نشستن روی نیمکت کویت رقیب پیدا کرد

کی روش برای نشستن روی نیمکت کویت رقیب پیدا کرد

فدراسیون فوتبال کویت ۴ گزینه برای هدایت این تیم در رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۴ در نظر دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، با انجام قرعه کشی مرحله سوم و پایانی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ تیم ملی کویت در گروه B با تیم‌های کره جنوبی، عراق، اردن، عمان و فلسطین همگروه شد.

فدراسیون فوتبال کویت برای عملکرد بهتر در این مرحله علاوه بر کارلوس کی روش پرتغالی سرمربی اسبق تیم ملی ایران، با «هکتور کوپر» آرژانتینی، «عدنان حمد» عراقی و «حسام البدری» مصری وارد مذاکره شده است تا از بین این ۴ سرمربی یک نفر را به عنوان سرمربی جدید معرفی کند.

با توجه به قرعه کشی انجام شده، تیم ملی کویت کار سختی در مقدماتی جام جهانی خواهد داشت و از تیم‌های کره جنوبی و عراق به عنوان مدعیان صعود به جام جهانی در این گروه نام برده می‌شود.

کد خبر 6152437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
      0 0
      کوپر بهترین گزیته است