به گزارش خبرنگار مهر، حجتاسلام سید رمضان موسوی مقدم ظهر سهشنبه در گردهمایی اعضای تشکلها و نخبگان شاهد و ایثارگر استان مرکزی اظهار کرد: انتظار است تشکلهای ایثارگری، استعدادهای نهفته جامعه ایثارگر کشور را شناسایی، معرفی و برجسته کنند.
وی افزود: طرح شناسایی فعالان حوزههای فرهنگ و اجتماعی در بهکارگیری تشکلها در دستگاههای اجرایی و استفاده از ظرفیتهای مردمی در رفع مشکلات دستگاههای اجرایی به جهت افزایش امید و نشاط اجتماعی، افزایش سرمایه کشور و افزایش مشارکتهای اجتماعی در کشور است.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان اینکه تشکلهای ایثارگری از توان، لیاقت و شایستگیهای بالایی برخوردارند، گفت: تشکلهای ایثارگری در اجرایی کردن بسیاری از قوانینی که تصویب شده اما در دستگاههای اجرایی معطل مانده، میتوانند با رایزنی و پیگیری نقش تأثیرگذاری داشته باشند.
نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: شبکهای از تشکلهای حوزه ایثار و شهادت ایجاد شده است و اکنون ۱۳۰ تشکل در کنار مشارکت خیرین در حوزه ایثار و شهادت فعال هستند و کارکرد فرهنگی و اجتماعی در جامعه دارند.
جامعه ایثارگری حق زیادی بر گردن مردم دارند
استاندار مرکزی هم در این آئین گفت: برگزاری دومین کنگره شهدای استان و تجلیل از مادران و همسران شهدا دستور کار است.
فرزاد مخلصالائمه افزود: جامعه ایثارگر حق زیادی بر گردن آحاد مردم دارند از این رو در راستای ارائه خدمات مطلوب به این جامعه هدف نباید از هیچ کوششی دریغ کرد.
وی افزود: امید و اعتماد مردم به دلیل ۱۰ سال تعطیلی کشور و عدم بهره گیری از ظرفیتهای کشور کاهش یافته و رئیس جمهور شهید تمام تلاش خود را برای احیای امید و ترمیم اعتماد عمومی به کار گرفت که موفقیتهای زیادی در این راستا کسب شد اما زمان برای ارائه خدمات دولت کافی نبود.
مخلصالائمه با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: میطلبد اقشار مختلف مردم با آگاهی رئیس جمهور اصلح را انتخاب و در بزرگترین رویداد سیاسی سال مشارکت حداکثری داشته باشند و فردی را انتخاب کنند تا مسیر شهید جمهور را ادامه دهد.
۲۰ گروه در حوزه ایثارگری استان مرکزی فعال هستند
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی نیز بیان کرد: حدود ۲۰ گروه در قالب گروههای جهادی و خادمیاران شهدا و موکبها در زمینه فرهنگی، اجتماعی، حقوقی، ورزشی، بهداشت و درمان، علمی و آموزشی فعالیت دارند که عمده فعالیت آنها در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با بهره گیری از ظرفیت موجود در جامعه ایثارگری است.
رضا ربیعی، مشارکت در ارائه خدمات علمی، فرهنگی، آموزشی مددکاری، اجرای طرح سپاس و فعالیت در حوزه بهداشت و درمان همچنین برگزاری اجتماعات و سخنرانی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حضور در راهپیمایی به صورت منسجم و برپایی موکب اربعین را از دیگر اقدامات بنیاد شهید استان مرکزی عنوان کرد.
وی بیان کرد: در استان مرکزی تشکلهای شناسنامه دار شامل انجمن جانبازان نخاعی، انجمن جانبازان بسیج، تشکل یادگاران شهدا، جمعیت وفاداران به آرمانهای انقلاب، تشکل پیام آزادگان و کانون ایثار و شهادت خادمیاران استان قدس رضوی است.
ربیعی با بیان اینکه در هفت دستگاه اجرایی استان پایگاه بنیاد شهید مستقر و تعامل ۲ جانبه وجود دارد،
گفت: در حوزه نخبگان سرآمد ایثارگر، ۶۴ نفر از برادران و ۴۹ نفر از خواهران عضو بنیاد نخبگان هستند.
نظر شما