به گزارش خبرنگار مهر، هادی عرب شامگاه چهارشنبه در مراسم تبلیغاتی سعید جلیلی در اردستان، اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، سیستم انتخابات در کشور راهاندازی شد و دولتهای مختلفی از احزاب سیاسی مختلف روی کار آمدند که هر کدام با توجه به توان خود کارهایی را در کشور انجام دادند.
وی افزود: طیفی از افراد هستند که اصلاً جمهوری اسلامی و رأی را قبول نداشتند و سعی در حذف انتخابات داشتند اما رهبر انقلاب مانع این رفتار آنها شد همچنین این افراد سعی میکردند در پیشرفت کشور اختلال ایجاد کنند.
کارشناس روابط بین الملل خاطرنشان کرد: در میان اکثریت کشورهای جهان، جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری بوده که بحث استقلال را مطرح کرده و سعی داشته روی پای خود بایستد، جغرافیای ایران یک جغرافیای منحصر بفرد در قلب زمین است.
عرب تصریح کرد: مهمترین منابع نفتی، گاز و انرژی جهان در کشور ایران قرار دارد همچنین ترانزیت بین الملل شمال به جنوب و غرب به شرق از این کشور عبور میکند.
وی با اشاره به برخی اسناد بین المللی، بیان کرد: اصل و فلسفه سند ۲۰۳۰ این است که بر روی آموزش و فرهنگ تکیه کند و بخش عظیمی از آن در تعارض با آموزههای دینی و اسلام قرار دارد که میخواهد انسان غربی تربیت کند.
عضو کارگروه روابط بینالملل مؤسسه امام راحل ادامه داد: در انتخابات مشاهده میکنیم که طرف مقابل برنامهای ارائه نمیدهد که در این راستا عوامل متعددی وجود دارد و اینکه آنان میخواهند اسناد بینالمللی را پیش چشم خود گذاشته و از آن استفاده کنند بنابراین برنامهای نمیدهند.
عرب اضافه کرد: اتفاقات بسیاری در فضای بینالملل در حال رخ دادن است و امروز نظم جدیدی در جهان شکل میگیرد که سالهاست شروع شده و اندیشمندان نیز در این باره کتابهای مختلفی نوشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت اکنون رژیم صهیونیستی و اینکه دانشجویان در قلب آمریکا پرچم فلسطین را بلند میکنند به این دلیل است که یک دوران گذری در جهان در حال رخ دادن است.
کارشناس روابط بینالملل تصریح کرد: ایران به دلیل موقعیت جغرافیایی و نوع نظام سیاسی در مرکزیت و کانون توجههای دنیا قرار دارد بنابراین رأی مردم در روز جمعه تنها در مورد ریاست جمهوری ایران نیست.
عرب تاکید کرد: سرنوشت بسیاری از کشورهای منطقه از غرب آسیا تا آفریقا و آمریکای لاتین به انتخابات ریاست جمهوری ایران وابسته است چرا که دو گفتمان در روبهروی هم قرار دارند یک گفتمان به پشتوانه غرب و آمریکا است و دیگر گفتمان، انقلاب اسلامی ایران را پشتوانه خود میداند.
وی یادآور شد: امکانات و استعدادهای فراوانی در درون کشور وجود دارد و عدهای نیز تنها پنج کشور را از میان بیش از ۲۰۰ کشور جهان قبول دارند و مابقی را کنار گذاشتند حتی در برههای برای برخی کشورها، رایزن فرهنگی نیز انتخاب نمیکردند.
عضو کارگروه روابط بینالملل مؤسسه امام راحل گفت: بخش زیادی از ظرفیتها و امکانات بینالملل که به سوی کشور گسیل شده بود را سوزاندند همانهایی که میگفتند زبان ارتباط با دنیا را بلد هستند چرا که جغرافیای فکری خود را تحت فکر و اندیشه غرب قرار داده بودند.
نظر شما