به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی در خطبههای نماز جمعه گناوه با اشاره به برگزاری مرحله دوم چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: حضور و مشارکت مردم در انتخابات، رأی به نظام اسلامی است و به تعبیر فرمایش رهبری اگر کسی ایران قوی، اسلام و نظام اسلامی و پیشرفت کشور را بخواهد باید حضور پررنگ و مشارکت حداکثری پای صندوقهای رأی داشته باشد.
امام جمعه گناوه افزود: انتخاب گزینه اصلح مکمل حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات است.
وی با بیان اینکه فردا پس از انتخابات با انتخاب یکی از کاندیداها از سوی مردم، به عنوان «شنبه» مهربانی و الفت و فراموشی رقابت و تقویت رفاقت است، اضافه کرد: همه ما وظایفی داشتیم و دلسوز کشور، آینده نظام و انقلاب بودیم و همه پشت یک خاکریز و سنگر حضور یافتیم و تکلیف خود را امروز انجام میدهیم و آنچه مقدر الهی باشد برای ملت و کشور رقم خواهد زد.
حجت الاسلام رکنی حسینی اضافه کرد: رهبری به کاندیداهای ریاست جمهوری فرمودند «باخدای خود عهد کنید که اگر موفق شدید و توانستید مسئولیتی به دست بیاورید کسان و کارگزاران خود را از کسانی قرار ندهید که ذرهای با انقلاب اسلامی زاویه دارد».
وی افزود: رهبری فرمودند: کسی را انتخاب کنید که اهل دین و شریعت، انقلاب و با اعتقاد کامل به نظام باشد که این ملاکهای نامزد اصلح در کلام رهبر فرزانه انقلاب بود.
وی با تاکید بر اهمیت حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات ادامه داد: تاکنون بر اساس گزارشها نسبت به هفته گذشته در همین ساعتهای اولیه حضور و مشارکت مردم بسیار بالا و گسترده بوده است.
وی با اشاره به قرار رفتن در آستانه محرم با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و یاران باوفای آن حضرت خاطرنشان کرد: امروز دشمن به دنبال آن است تا مجالس و محافل آل الله را کمرنگ کند و ما با حضور گسترده خود در حسینیهها، مساجد و تکایا از مکتب امام حسین (ع) درس عزت، هیهات من الذله را بیاموزیم و از محضر خطبا و روحانیون استفاده ببریم.
حجت الاسلام رکنی حسینی با اشاره به آغاز هفته امر به معروف و نهی از منکر یادآور شد: قرآن کریم ملاک برتری امت پیامبر (ص) را در امر به معروف و نهی از منکر بیان فرموده است و متأسفانه این ۲ فریضه الهی در جامعه اسلامی ما کمرنگ شده است.
امام جمعه گناوه یادآور شد: فلسفه نهضت امام حسین (ع) و حادثه خونبار و قیام عاشورا احیای ۲ فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر بوده است و باید تلاش کرد این دو فریضه را بیشتر در جامعه فرهنگ سازی و نهادینه کنیم.
وی با اشاره به سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب و حمله به مسجد گوهرشاد در سال ۱۳۱۴ و روز عفاف و حجاب بیان کرد: حجاب در قرآن کریم بیش از ۱۵ بار به کار برده شده و به عنوان یک اصل دینی و قرآنی در کتاب آسمانی مسلمانان وارد شده است.
امام جمعه گناوه ادامه داد: استعمار از سالهای قبل از مسئله کشف حجاب نیز برنامه ریزی جدی برای ساختار شکنی فرهنگی و اجتماعی در کشورهای اسلامی و به خصوص ایران اسلامی کرده بود.
وی با بیان اینکه باید در برابر توطئههای دشمنان در زمینه عفاف و حجاب هوشیار و بیدار بود یادآور شد: فرهنگ سازی در زمینه عفاف و حجاب به عنوان یکی از ضرورتها و باورهای دینی است که مستلزم برنامه ریزی دینی در سه حوزه فرد، خانواده و جامعه است و و باید در سه مرحله نهادینه سازی، گسترش فرهنگ و حفظ و پایداری از باورهای ترویج شده با استفاده از ابزار و شیوههای کاملاً مدرن و مؤثر به فعالیت پرداخت.
نظر شما