پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۶:۴۸

مسوول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا:

شبکه سازی مهمترین هدف نمایشگاه پوشاک ایرانی است

شبکه سازی مهمترین هدف نمایشگاه پوشاک ایرانی است

ساری- مسوول بسیج جامعه زنان سپاه کربلا شبکه سازی را مهمترین هدف و برنامه نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی بیان کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رؤیا جعفری شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه پوشاک ایرانی - اسلامی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه از این جهت مهم بوده که مقدمه‌ای برای شبکه سازی است، یعنی تولید کنندهای جزئی و سرخوشه های اصلی را به هم مرتبط کند.

مسؤول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه کربلا گفت: به مناسبت هفته عفاف و حجاب نمایشگاه پوشاک ایرانی با هدف شناسایی سرخوشه‌ها و تولیدکننده‌های اصلی در مصلی بزرگ شهرستان ساری افتتاح و تا جمعه ادامه خواهد داشت.

جعفری از پتاسیل شناسایی شده دراین نمایشگاه و راه اندازی نمایشگاه اصلی در سطح استان در سه ماهه سوم سال جاری خبر داد.

کد خبر 6161492

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha