۱۹ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۲۴

معاون وزیر بهداشت اعلام کرد؛

اختصاص سه هزار میلیارد تومان از بودجه عمومی کشور برای دستیاران

اختصاص سه هزار میلیارد تومان از بودجه عمومی کشور برای دستیاران

معاون آموزشی وزارت بهداشت گفت: امسال برای اولین بار ۳ هزار میلیارد تومان در بودجه عمومی کشور برای دستیاران، اختصاص یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت، در نشست دبیران بوردهای تخصصی و فوق تخصصی، اعضای بورد را افرادی با صلاحیت علمی و طرف مشورت خواند و گفت: از آنجا که معتقدیم افراد با صلاحیت باید در بوردهای آموزشی عضویت داشته باشند و بهترین افراد در رشته‌های خود باشند، لذا از نظرات سازنده آنها در این سال‌ها برای تغییرات استفاده کردیم.

وی کار گروهی را لازمه فعالیت‌های حوزه آموزش دانست و گفت: در ابتدای کار، اوضاع در معاونت آموزشی بد نبود اما در برخی حوزه‌ها نیاز به تغییرات بنیادین داشت و برخی ضوابط و آئین نامه‌های ما باعث بروز مشکلاتی شده بود. خوشبختانه آئین نامه‌ها را تغییر دادیم و بر اجرای آن پا فشاری کردیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون‌های مختلف در طول سال و تلاش برای عدم تغییر تقویم برگزاری گفت: کوچک‌ترین مشکلاتی در آزمون با چالش‌هایی مواجه می‌شود. اعضای بورد نیز در برگزاری آزمون‌های پایه و بالینی بسیار کمک کردند، به گونه‌ای که به لطف خدا در این دوران هیچ تقلب سازمان دهی شده‌ای رخ نداد.

دکتر باقری فرد، تقویت دانشگاه‌ها و تفیض برخی امور آموزشی به آنها را مثبت ارزیابی کرد و افزود: آزمون ارتقا و گواهی نامه در حالی به دانشگاه‌ها واگذار شد، که بسیاری برای واگذاری این موارد واهمه داشتند. این تغییرات باعث می‌شود که گروه‌های بورد جوان‌تر در دانشگاه‌ها شکل گیردو امیدوارم که روزی آزمون ارتقای سالانه نیز در دانشگاه‌ها برگزار شود.

باقری فرد، اصلاح فرآیندهای آموزشی را مسئله‌ای زمان بر خواند که اثرات مثبت و یا منفی آن در آینده مشخص می‌شود، و افزود: در سال‌های گذشته کارهای خوبی در زمینه رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی مناطق محروم انجام شده است. به خاطر دارید که رشته جراحی قلب و توراکس هر سال با کم اقبالی مواجه بود در حالی که امسال تعداد خوبی شرکت کرده اند. بسیاری از کارهای آموزشی زمانبر است و نتایج آن در سال‌های آینده مشخص می‌شود.

وی طراحی مصاحبه‌های ساختارمند برای تکمیل ظرفیت رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی را مثبت دانست و تصریح کرد: تقریباً از سال گذشته تمامی صندلی‌های فوق تخصصی پر شده است. امسال برای نخستین بار در سه مرحله تکمیل ظرفیت انجام دادیم و در مرحله سوم توانستیم ۵۰ تا ۶۰ نیروی فوق تخصصی جذب نمائیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، افزود: در رشته‌های تخصصی نیز از مشورت اعضای بورد استفاده کردیم و برای رشته‌های مورد نیاز در دانشگاه‌های مختلف بورسیه ایجاد کردیم. افرادی که بورسیه می‌شوند علاوه بر حقوق دستیاران، حق الزحمه پزشک عمومی را نیز دریافت می‌کنند و دوبرابر شرایط عادی باید در آن منطقه خدمت نماید.

وی سپس به تغییر حقوق دستیاران از ۲.۵ به ۱۵ میلیون تومان اشاره کرد و گفت: اگر چه عدد بالایی نیست اما تغییر بزرگی است. تغییرات در فرآیندهای اجرایی اغلب با دشواری همراه است و ما برای اعمال این تغییرات تلاش بسیاری داشتیم. امسال برای اولین بار ۳ هزار میلیارد تومان در بودجه عمومی کشور برای دستیاران، اختصاص یافت. فارغ از مبلغ، به رسمیت شناختن دستیاران در بودجه کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت از اعضای بوردها خواست تا برای رقم خوردن اتفاقات بهتر کمک کنند و یادآور شد: از شما می‌خواهم برای حفظ رشته‌های مادر کمک کنید و اجازه تضعیف آن را ندهید.

کد خبر 6162197

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • پیشنهادی مهم ۱۴:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
      51 23
      تربیت پزشک و دندانپزش را چند برابر کنید خصوصا با تربیت و آموزش لیسانسه های مرتبط با پزشکی ،حتی با هزینه دولت ،در آینده نه چندان دور با کمبود شدید مواجه خواهید شد ،بجای واردات اگر الان شروع به آموزش داخلی کنید ۵-۶ ساله مشکل حله ،بجای ۲۰ تا بیشتر باید ۲۰۰۰ تا بیشتر در سال آموزش دهید ،مهاجرت کنند خوبه
      • IE ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
        16 59
        جسارتا کمبود شدید پزشک خیلی بهتر از اینه که یک عده ناکارآمد با حداقل استعداد وارد حرفه پزشکی بشند.نباید بهر قیمتی هر کسی رو وارد این حرفه کرد.بحث جون آدمیزاد درمیونه.
      • جمالزاده ۰۶:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
        17 5
        مشکل اینه ظرفیت پزشکی افتاده دست خود پزشکان و باید به وزارت علوم برگردانده شه که ظرفیت پزشکی متعادل بشه. مشکل کشور انحصار و رانت و مافیا هستش وگنه تمام دنیا چیزی به اسم صف ویزیت وجود خارجی نداره یا مثلا نبود پزشک. سرانه پزشک در ایران ویران هستش جالبه صنف پزشکان بهانشون نبود زیرساخته :)
      • IR ۱۵:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
        6 0
        حقوق دستیاری رشته های مادر مثل داخلی و جراحی و اطفال رو حداقل ۳۰ میلیون بکنید آنوقت علاقه به این رشته بالا می‌رود
    • ۱۵:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
      45 6
      سلام با این گرانیها واقعا کم است
      • IR ۰۶:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
        18 6
        بنده کارگر هستم باید زیر آفتاب کار کنم واسه ماهی ۱۲ تومن بعد شما زیر باد کولر میگید این حقوق کمه اونم واسه دانشجویی . به نظرم کل حقوق ملت رو بگیرن بدن به شما اینجوری ما هم از این دنیا راحت میشیم خودتون خودتون رو درمان کنید
    • علی ۱۷:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
      25 2
      سلام متخصص و فوق تخصص و تجهیزات پزشکی را زیاد کنید در شهر ستانها متخصص نداریم هفته ای یک بار از استانها متخصص میاد به شهر ستانها اونم به خاطر نرود تجهیزات کافی دوباره مجبوریم به استانها بریم
    • زینب ۰۱:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
      12 0
      سلام، ضمن عرض خسته نباشید .لطفا لطفا لطفادفترچه آزمن دستیاری رادراختیار شرکت کنندگان قراردهید ،ضمنا باافزایش ظرفیت رشته پزشکی آیاامکانات لازم وتجهیزات واساتید مجرب ونخبه نیز خواهید داشت؟
    • فرهنگی بازنشسته ۱۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
      10 0
      لطفاً برای تقلیل ساعت کاری(کشیک)دستیاران نیز تمهیداتی اندیشیده شود که با فشار کاری این عزیزان که سرمایه های کشور هستن با مشکلاتی که چند سال اخیر (فوت ناگهانی)پیش میاد مواجه نشویم
    • صیاد IR ۰۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۴
      0 0
      جمالزاده جان درود برشرفت حرف دل ملت را گفتی