۲۰ تیر ۱۴۰۳، ۱۵:۰۳

استاد ممتاز دانشگاه تهران:

وزیر علوم از جناح‌بندی‌های سیاسی دوری کند

وزیر علوم از جناح‌بندی‌های سیاسی دوری کند

استاد ممتاز دانشگاه تهران گفت: وزیر علوم نباید سیاست‌باز باشد و باید از جناح‌بندی‌های سیاسی دوری کند و دلسوز نظام و کشور باشد. فکر محدود و بسته، نمی‌تواند در اداره دانشگاه کاری از پیش ببرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه دانشگاه تهران، دکتر علی اکبر صبوری استاد ممتاز گروه بیوفیزیک دانشگاه تهران گفت: پرداخت نشدن حق اشتراک به فدراسیون‌ها و اتحادیه‌های بین‌المللی باعث شده تا از مزایای بسیار زیاد آن بی‌بهره مانده‌ایم.

وی در مورد یکی از مهم‌ترین مطالبات آموزش عالی گفت: اتصال مجدد پایگاه‌های اطلاعات علمی و ناشران بنام جهان به کتابخانه‌های دانشگاهی یکی از مهم‌ترین مطالبات آموزش عالی از رئیس جمهور منتخب است.

استاد دانشگاه تهران با بیان این‌که استفاده از آئین‌نامه‌های تشویقی برای دانشمندان جوان بسیار زمان‌بر است، خاطر نشان کرد: به همین دلیل تصویب آئین‌نامه‌های بسیار خوب برای پایه‌های تشویقی، انگیزه و فعالیت اساتید را بیشتر نمی‌کند.

وی با انتقاد از حقوق دریافتی اساتید دانشگاه اظهار کرد: دریافتی یک پیشکسوت عضو هیئت علمی با بیش از چهل سال سابقه کاری و کسب استاد ممتازی دانشگاه با بالاترین پایه ترفیع کمتر از هزار و پانصد دلار است که نسبت به کشورهای همسایه مانند هند و پاکستان بسیار پایین است.

صبوری تاکید کرد: فضای حاکم بر هیئت امنای دانشگاه‌ها باید کاملاً علمی و به دور از حاشیه‌های سیاسی و جناحی باشد.

وی با اشاره به مشکل ارتباطات بین‌المللی اساتید دانشگاه گفت: نه تنها استادان نمی‌توانند به سفرهای علمی بروند، بلکه امکان دعوت از استادان برجسته جهان به داخل کشور هم وجود ندارد.

استاد ممتاز دانشگاه تهران در مورد انتخاب وزیر علوم جدید گفت: جامعه دانشگاهی باید وزیر علوم را به عنوان یک دانشمند برجسته و اثرگذار اجتماعی بشناسد.

وی تاکید کرد: وزیر علوم نباید سیاست‌باز باشد و باید از جناح‌بندی‌های سیاسی دوری کند و دلسوز نظام و کشور باشد. فکر محدود و بسته، نمی‌تواند در دانشگاه و اداره آن کاری از پیش ببرد.

کد خبر 6163107

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۶:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
      3 3
      ۱۵۰۰ دلار ۱۰۰میلیون تومان می شود مطمئن هستید اشتباه نمی کنید یعنی معادل حقوق ۱۰کارگر
    • ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۰
      0 2
      یعنی کمه؟ من پزشک متخصص شاغل در بخش دولتی هستم با ۲۹ سال سابقه کار. هنوز با این سن و سال مثل رزیدنت سال یک شیفت شب دارم ولی حقوقم به چهارصد دلار نمی‌رسه...
    • مهدی ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۲۱
      2 0
      حقوق هیات علمی در بدو ورود به زحمت به ۳۰۰ دلار می رسد. دانشیار پایه ۲۰ دانشگاه الان ۴۵۰ دلار حقوق می گیرد. ۱۵۰۰ دلار از سقف حقوق ۷۰ میلیونی برای استاد تمامی هم بالاتر می رود. احتمالا ایشان از چند منبع یا بصورت کارانه مازاد حقوق را دریافت می‌کنند.