مجید تاری در گفت و گو با خبرنگار مهر ضمن تسلیت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و همراهانش اظهار کرد: درمانگاه فومن در ۲ طبقه و شامل واحدهای پزشک عمومی، مامایی، تزریقات و پرستاری و داروخانه در دو شیفت صبح و عصر و دندانپزشکی، آزمایشگاه و پزشکان متخصص در شیفت صبح فعال است.
وی با بیان اینکه ساعت کاری مرکز از ساعت ۷:۱۵ لغایت ۲۰ است، افزود: این درمانگاه با ویزیت پزشک عمومی در ۲ شیفت شامل ۵ پزشک، ویزیت و خدمات دندانپزشکی در شیفت صبح- مامایی در شیفت صبح و عصر، تزریقات و پرستاری و داروخانه در دو شیفت صبح و عصر، کلینیک دیابت و فشار خون و غربالگری سرطان سینه و دستگاه گوارش در شیفت صبح به مراجعه کنندگان خدمات ارائه میدهد.
تاری با بیان اینکه این درمانگاه دارای متخصصین اطفال، زنان و زایمان و روانپزشک هستند، ادامه داد: با توجه به موقعیت جغرافیایی این مرکز و کشاورزی بودن منطقه بر حسب فصل تعداد مراجعات آن متغیر میباشد لذا از نظر مراجعات سالیانه به پزشک عمومی و ارجاعات به متخصص، این شهرستان رتبه عالی دارد به طور مثال در سال ۱۴۰۲ تعداد مراجعه کننده به پزشک عمومی ۸۷۴۰۹ نفر، پزشکان متخصص ۶۱۹۲ نفر، مامایی ۸۵۳۷ نفر و دندانپزشکی ۸۴۱۵ نفر بوده است.
رئیس درمانگاه تأمین اجتماعی فومن با تقدیر از تلاش و زحمات اصحاب رسانه و خبرنگاران در بیان عملکردها دستگاهها به مردم بیان کرد: بیش از ۵۳ هزار نفر در درمانگاه فومن از ابتدای سال تاکنون خدمات دریافت کرده اند.
وی با اشاره به اینکه در این درمانگاه ۳۱ نفر نیروی انسانی، ۱۳ نفر کادر درمان شامل ۵ پزشک عمومی، یک نفر دندانپزشک و ۳ نفر متخصص مشغول به فعالیت است، گفت: نیروی بهیار یا پرستار، دارویار، کارشناس مسؤول داروخانه، دندانپزشک شیفت عصر، کاردان یا کارشناس شاغل در واحد آزمایشگاه هر کدام یک نفر در این مرکز درمانی کمبود نیرو وجود دارد.
تاری به مهمترین چالش این مرکز درمانی اشاره کرد و گفت: کمبود نیروی انسانی بطوری که بیشتر پرسنل تمام توان خود را جهت انجام بهینه امور به کار میبندند.
وی با اشاره به اهمیت این درمانگاه در منطقه افزود: بعد از مراکز تحت نظر دانشگاهی و بیمارستان و درمانگاه سپاه از نظر ارائه خدمات عمومی و تخصصی به مردم شهرستان و حومه از قبیل صومعه سرا، شفت، ماسال، ماسوله و قلعه رودخان و دیگر روستاها این مرکز ازلحاظ آماری در جایگاه بالایی قرار دارد.
تاری در پایان به برنامهها و چشم انداز این درمانگاه اشاره کرد و گفت: جذب نیرو برای جبران کمبود واحدها، متناسب با افزایش پرسنل به خصوص در واحدهای درمانی ارائه خدمات بیشتر از جمله در موارد آزمایش، توسعه فضای فیزیکی درمانگاه، ارائه خدمات تخصصی بیشتر از نظر زمان و تنوع، طرح افزایش شیفت کاری از جمله شیفت شب و راه اندازی درمانگاه شبانه روزی، طرح ارائه واحد نمونه گیری آزمایش در منزل از بیماران معلول یا صعب العلاج بستری در منزل، طرح ویزیت سالمندان و ایجاد واحد تخصصی برای بیماران سالمند، طرح خود ارزیابی پرسنل و تشکیل جلسات ماهیانه در راستای رفع نواقص و ارائه پیشنهاد کاری، تأیید نسخ دارویی انسولین و داروی بیماران صعب العلاج جزو برنامههایی است که در جهت رفاه حال بیشتر مراجعه کنندگان مدنظر داریم.
نظر شما