پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۲۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶

کرملین:

ادعای خنثی شدن طرح روسیه برای کشتن رئیس «راین متال» صحت ندارد

ادعای خنثی شدن طرح روسیه برای کشتن رئیس «راین متال» صحت ندارد

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه امروز تصریح کرد: ادعای خنثی شدن طرح روسیه برای کشتن رئیس «راین متال» صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ریانوستی، دیمیتری پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه امروز جمعه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: پوتین هیچ نامه ای برای ترامپ از طریق «اوربان» (نخست وزیر مجارستان) مخابره نکرده است. اوربان به پوتین درباره برنامه هایش برای ملاقات با ترامپ اطلاعی نداده بود.

سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه ادامه داد: موشک های دوربرد غربی در حال حاضر به خاک روسیه - دونباس و نووراسیا حمله می کنند؛ افزایش این مسافت تحریک آمیز است.

دیمیتری پسکوف، در ادامه افزود: اظهارات دور از احترام بایدن در مورد پوتین برای مسکو غیرقابل قبول است.... مسکو از قصد آنکارا برای پیوستن به سازمان همکاری شانگهای آگاه است، اما تناقضاتی قابل گفتگو در ارتباط با موضع ترکیه به عنوان عضو ناتو وجود دارد. موضوع گسترش این سازمان به طور مداوم در دستور کار است، اما تاریخ دقیقی برای آن وجود ندارد ... کرملین از نزدیک بیانیه های نشست ناتو را زیر نظر داشت.

وی در این باره اضافه کرد: اخبار مربوط به ادعای خنثی شدن «طرح روسیه» برای کشتن رئیس «راین متال» هیچ استدلال و حقایق خاصی را در بر ندارد؛ این موضوع واقعی نیست.

کد خبر 6164803

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha