حجتالاسلام سید احمد میرمهدی در گفتوگو با خبرنگار مهر، عاشورا را تبلور تلاش و جهاد برای برپایی عدالت دانست و افزود: هدف سیدالشهدا از قیام، امر به معروف، نهی از منکر و اصلاح در امور جامعه بود و در طول قرنها زیست انسانها، این امور مورد توجه ویژه است.
وی با بیان اینکه انسان به صورت ذاتی، عدالت طلب بوده و آن را در جامعه خویش نهادینه کرده است، افزود: هر امر نیکویی که وجود دارد عقل انسان نسبت به انجام آن توصیه داشته و از انجام هر امر مذمت شدهای نهی میکند و مصداق عدل، نیکو و مصداق ظلم از نگاه هر انسان عدالت خواهی تقبیح میشود.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک گفت: امام حسین (ع) برپایه همین صفات قیام کرد و در این مسیر از هیچ اقدامی دریغ نکرد به گونهای که اکنون در اقصی نقاط جهان خیمه عزای حسینی برپا و مردم در جهان، طنین آزادی و عدالت خواهی سرمیدهند.
حجت الاسلام میرمهدی گفت: قیام امام حسین (ع) در روز عاشورا باعث شد مردم در برابر ظلم ایستاده و از حق و حقانیت دفاع کنند.
مدیر حوزه علمیه امام خمینی (ره) اراک گفت: امام حسین (ع) قیام خود را آغاز کرد تا اموری که توسط امویان وجهه دینی به خود گرفته بود اصلاح شود و باید اذعان کرد آنان در جایگاه خلافت مسلمین هر ظلمی به مسلمانان روا داشتند و از به شهادت رساندن یاران ائمه دریغ نکردند.
هدف قیام امام حسین (ع) فراگیری اسلام در جهان بود
مدیر حوزه علمیه امام خمینی اراک اضافه کرد: اصل حرکت و قیام این است که اسلام در جهان فراگیر شود، چراکه خواسته تمام انسانها مطابق با عقل است و تمام این مسیر در اسلام تشریح شده است.
حجتالاسلام میرمهدی با تاکید بر اینکه مردم با فرهنگ عاشورا عجین شدهاند، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی برنامههای مختلفی در روزهای محرم و صفر تدارک دیده میشود چرا که مردم آرامش خود را در مجالس دینی و قرآنی یافته و برکات آن را در زندگی دیدهاند و مجالس و محافل قرآنی بهترین راه ارتباطی با خداوند متعال است.
وی با اشاره به اینکه حضور در مجالس دینی و قرآنی انسان را از مهلکه و گرداب شک و تردید نجات میدهد، گفت: گسترش مجالس و روضههای خانگی بر تقویت هرچه بیشتر مبانی دینی در جامعه منتج خواهد شد.
حجت الاسلام میرمهدی گفت: اکنون کودکان و نوجوانان عضو ثابت مجالس سوگواری اباعبدالله الحسین هستند و حضور در این محافل به زندگی آنان برکت داده و حافظ آنان خواهد بود.
نظر شما