۲۸ تیر ۱۴۰۳، ۱۲:۴۴

مهبودی اعلام کرد؛

اقداماتی جهت نظم بخشی به نحوه کنترل تردد در ورزشگاه آزادی

اقداماتی جهت نظم بخشی به نحوه کنترل تردد در  ورزشگاه آزادی

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران گفت: اقداماتی جهت نظم بخشی به نحوه کنترل تردد در مبادی ورود و خروج ورزشگاه آزادی انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ولی‌الله مهبودی با اشاره به وضعیت کنونی ورزشگاه آزادی پس از انجام بازدید صورت گرفته از این ورزشگاه طی چند ماه گذشته، اظهار کرد: روز ۷ اسفند ۱۴۰۲ در وقت مقرر جلسه رسیدگی معاونت پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران در محل سالن جلسات ورزشگاه آزادی تشکیل شد.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران افزود: در این جلسه موضوعِاتی همچون تضییع زمینه‌هایی از حقوق عمومی به ویژه، بازار سیاه بلیت، عدم مدیریت مناسب و توأم با کرامت و ازدحام جمعیتی، عرضه و مصرف گسترده اقلام دخانی در ورزشگاه آزادی به هنگام برگزاری مسابقه فوتبال، سلامت و بهداشت عمومی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی یادآور شد: جلسه با حضور نمایندگان استاندار تهران، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی شهر تهران، فرمانده پلیس پیشگیری فاتب، مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان تهران، سرپرست شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، شهردار منطقه ۲۲ تهران، مدیرکل استاندارد استان تهران، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، رئیس پلیس راهورفاتب به منظور اصلاح وضعیت موجود در ورزشگاه آزادی و ارتقا کیفیت خدمات رسانی به مراجعین در حوزه‌های مختلف بهداشت، سلامت، استاندارد، برقراری نظم، مدیریت ترافیک که از الزامات حقوق عامه‌ای است، برگزار شد.

مهبودی با اشاره به دستورات قضائی که پس از این جلسه صادر شده است، گفت: به منظور افزایش خدمات عمومی، رعایت بهداشت و سلامتی مقرر شد مرکز بهداشت شمال غرب ۱، ضمن بازدید منظم و مستمر از ورزشگاه، مسائل و موارد تهدید علیه بهداشت را جهت رفع، به صورت مکتوب به مدیران ورزشگاه ابلاغ و همچنین به دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۶ تهران (جرایم پزشکی) گزارش کنند. همچنین مدیر ورزشگاه آزادی موظف به همکاری و تسهیل شرایط تردد مسئولان بهداشت به ورزشگاه است.

وی افزود: بنا شد شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و مدیر ورزشگاه آزادی؛ سلامت و بهداشت عمومی و شرایط ارائه خدمات پذیرایی مناسب را با افزایش پرسنل، امکانات و خدمات گسترش داده و موجبات رضایتمندی بیشتر مراجعین را فراهم کنند.

مهبودی یادآور شد: با توجه به حضور بانوان جهت تماشای مسابقات در ورزشگاه و با توجه به الزامات و پروتکل‌های ابلاغی از سوی مراجع ذیصلاح و حسب گزارش پلیس پیشگیری که به دلیل کمبود اتوبوس احتمال ارتکاب جرم افزایش یافته است مقرر شد استانداری تهران مکاتبات و پیگیری‌های لازم را در خصوص اختصاص و افزایش تعداد اتوبوس انجام داده و گزارش آن به دادستانی تهران ارسال شود. شرکت واحد اتوبوسرانی و شهرداری تهران موظف به همکاری هستند.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران تاکید کرد: همچنین مقرر شد، به جهت تأمین نظم و امنیت بیشتر و جلوگیری از جابجایی کالاهای ممنوعه، ابزارهای آتش زا، دخانیات مقرر شد پلیس پیشگیری فاتب ضمن دقت بیشتر در بازرسی بدنی و جلوگیری از ورود مواد دخانی به ورزشگاه، برقراری نظم و هدایت سریع و مناسب جمعیت مسائل و مشکلات و پیشنهادات خود را جهت پیشگیری از وقوع جرم ظرف مدت یک هفته به دادستانی تهران ارسال کنند.

وی با اشاره به دیگر دستورات قضائی پس از بازدید از ورزشگاه آزادی اظهار کرد: دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۲۶ تهران (جرایم پزشکی) در صورت وصول گزارشات تهدید علیه بهداشت، تبلیغات دخانی در خصوص ورزشگاه آزادی را با قید فوریت رسیدگی کنند. همچنین شهرداری منطقه ۲۲ تهران، بهداشت شمال‌غرب ۱، پلیس پیشگیری؛ اقدامات لازم در جهت جلوگیری از سد معبر و عرضه مواد غذایی توسط دست فروشان در اطراف ورزشگاه را انجام و ظرف مدت یک هفته گزارش آن ارسال شود. شهرداری منطقه ۲۲ مسئول هماهنگی و ارائه گزارش است.

مهبودی با اشاره به اقداماتی که جهت نظم بخشی به نحوه کنترل تردد در مبادی ورود و خروج ورزشگاه، مدیریت ترافیک شهری و تسهیل عبور و مرور تصمیم‌گیری شده است، افزود: الف) شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور ضمن بررسی پیشنهاد احداث پارکینگ طبقاتی، گزارش و راهکارهای پیشنهادی خود را به دادستانی تهران ارسال کنند.

وی گفت: شهرداری منطقه ۲۲ تهران ضمن بازدید از واحدهایی ایجاد شده در فضاهای پارکینگ ورزشگاه آزادی و بررسی پروانه ساخت اقدام قانونی لازم را انجام و نتیجه را گزارش کنند.

معاون دادستان تهران ادامه داد: اقداماتی جهت نظم بخشی به نحوه کنترل تردد در مبادی ورود و خروج ورزشگاه آزادی تدبیر شد

وی افزود: با توجه به گزارش پلیس راهور که از ۲۲ پارکینگ موجود در ورزشگاه صرفاً ۸ پارکینگ در حال استفاده است مدیر ورزشگاه آزادی و شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور علت را طی گزارش دقیق با ذکر جزئیات را به دادستانی تهران ارسال کنند.

وی بیان داشت: پلیس راهور فاتب ضمن بررسی پیشنهاد افزایش تابلوهای راهنمای مسیر، نصب تابلوی پارک شمار در ابتدای اتوبان، معضلات و مشکلات را مشخص و راهکارها و پیشنهادات خود را به دادستانی تهران ارسال کنند.

مهبودی اعلام کرد: مقرر شد پلیس پیشگیری فاتب ضمن دعوت از یگان ویژه، یگان امداد، پلیس راهور و سایر یگان‌های مرتبط، حراست ورزشگاه آزادی، فدراسیون فوتبال؛ جلسه هماهنگی برگزار نموده و با طرح مسائل مطرح شده در جلسه، از جمله ساعت باز کردن درب پارکینگ‌ها، اقدامات لازم را انجام و نتیجه را گزارش کنند.

وی گفت: استانداری تهران در خصوص افزایش تعداد اتوبوس برای رفت و آمد و تسهیل شرایط استفاده از وسایط حمل و نقل عمومی، تبلیغ عدم استفاده از خودرو شخصی؛ مکاتبات و هماهنگی‌های لازم را با مراجع ذیربط انجام و نتیجه را گزارش کنند.

مهبودی گفت: مقرر شد شهرداری منطقه ۲۲ تهران ضمن بررسی پیشنهاد تخصیص زمین جدید برای استفاده به عنوان پارکینگ؛ گزارش و راهکارهای پیشنهادی خود را به دادستانی تهران ارسال کنند.

وی بیان داشت: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور هماهنگی لازم را با سازمان لیگ انجام تا همزمان با فروش بلیت ورود به ورزشگاه، جانمایی پارکینگ نیز صورت پذیرد.

مهبودی اعلام کرد: شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و مدیر ورزشگاه آزادی نسبت به تعریض و بزرگ‌تر کردن درب‌های ورودی پارکینگ‌ها و افزایش تعداد درب ورودی اقدام کرده و نتیجه را گزارش کنند.

وی با بیان اینکه با توجه به گزارش واصله تعداد بلیت اختصاص یافته به بانوان بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ عدد است و پس از اتمام ظرفیت برخی از بانوان با استفاده از کد ملی پدر یا برادر خود اقدام به خرید بلیت کرده و موقع عبور از گیت الکترونیکی شناسایی می‌شوند، افزود: این موضوع باعث ایجاد تجمع و بی نظمی می‌شود لذا بنا شد، استانداری تهران مکاتبات و هماهنگی لازم در خصوص احراز هویت دقیق خریدار و هرگونه اقدام دیگر را انجام و نتیجه را گزارش کنند.

مهبودی با بیان اینکه اداره کل استاندارد استان تهران ضمن ابلاغ استانداردها، با اعزام تیم‌های فنی، ارزیابی استاندارد مجموعه ورزشی آزادی را انجام و نتیجه را ظرف مدت یک هفته گزارش کنند، اظهار کرد: همچنین بنا شد شهرداری منطقه ۲۲ تهران با تشکیل جلسه و دعوت از اعضای پدافند غیرعامل و ساماندهی مشاغل مزاحم و سایر مسئولان مرتبط، حضور بسیار زیاد و پرتعداد دست فروشان را بررسی و چاره اندیشی کرده نتیجه را گزارش کنند.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب تهران گفت: در جهت پیشگیری از نارضایتی‌های عمومی ساکنین اطراف ورزشگاه آزادی، شهرداری منطقه ۲۲ تهران جلسه‌ای با شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور و مدیر ورزشگاه آزادی تشکیل داده و موضوعات مرتبط با ورزشگاه و منطقه و زباله‌های ریزشی در معابر شهری، پسماند ورزشگاه، پیشگیری از خسارت به المان‌های شهری، ایستگاه‌های اتوبوس، پل عابر پیاده، پایه تابلو برق‌ها، آلودگی‌های بصری (نرده‌های حصار) را بررسی کرده و اقدام لازم را انجام و نتیجه را گزارش کنند.

وی در پایان بیان کرد: همچنین مقرر شده تا شهرداری منطقه ۲۲ تهران ضمن دعوت از سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی و سایر سازمان‌های مرتبط، کمیته ایمنی ساختمان‌های ناایمن را تشکیل و نسبت به ارزیابی ایمنی مجموعه ورزشی آزادی و فدراسیون‌های اطراف آن اقدام و نتیجه را گزارش کنند.

کد خبر 6169827

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha