۳۱ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۳۸

معاون دادگستری مرکزی:

میزان سرقت در مرکزی کاهش یافت/ ایجاد ۴۰ پایگاه مشاوره رایگان

میزان سرقت در مرکزی کاهش یافت/ ایجاد ۴۰ پایگاه مشاوره رایگان

اراک- معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: میزان سرقت با تعامل و همکاری بین بخشی در این استان کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: کاهش مرخصی زندانیان و تعامل و همکاری بین بخشی، سبب رشد نزولی میزان وقوع سرقت در استان مرکزی شده است.

وی با اشاره به اینکه خشونت و توهین به افراد در اولویت جرایم استان است، افزود: میزان وقوع سرقت در مرکزی پارسال از متوسط کشور کمتر بود چرا که رویکرد نیروی انتظامی در مقوله سرقت، از کشف و شناسایی سارق به کشف اموال، تغییر کرده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تاکید کرد: انتظار است فردی که از زندان آزاد می‌شود شرایط اشتغال وی در جامعه فراهم شود چرا که ۵۰ درصد مجرمان به دلیل فراهم نبودن فرصت اشتغال، مجدد به تکرار جرم روی می‌آورند.

خیرمند گفت: با توجه به اینکه ایجاد اشتغال و کسب درآمد افراد آزاد شده از زندان از جمله برنامه‌های اولویت دار دستگاه قضا در سال جاری است در این راستا شهرداری‌ها، بهزیستی، فنی و حرفه‌ای، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری، دانشگاه‌ها و صنایع زیرساخت‌های لازم را فراهم کنند و بهزیستی نیز مکلف است به معتادانی که یک سال از بهبودی آنها گذشته تسهیلات اشتغال پرداخت کند تا مجدد به سمت مواد مخدر گرایش پیدا نکنند.

ایجاد ۴۰ پایگاه مشاوره حقوقی رایگان در مساجد استان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی با اشاره به اینکه حل مسائل حقوقی مردم از دیگر برنامه‌های اولویت دار دستگاه قضائی استان است، گفت: در این راستا ایجاد ۴۰ پایگاه مشاوره حقوقی رایگان در مساجد استان با هدف ایجاد صلح و سازش و رفع مشکل حقوقی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که نخستین پایگاه حقوقی در محله هجرت اراک فعالیت خود را با تعامل و هم‌افزایی کلانتری‌ها، بسیج، ناحیه مقاومت و خیران آغاز کرده است و امید است در این خصوص گام‌های مؤثری برداشته شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با اشاره به فعالیت دفتر حمایت از بانوان، جوان و اطفال گفت: نحوه فعالیت این دفاتر رضایت‌بخش است چرا که نوع خدمت تعریف و نتیجه آن نیز در سامانه بارگذاری می‌شود همچنین نظارت بر دفاتر صورت می‌گیرد و باید اذعان کرد در شهر اراک ۳ روز و در شهرستان‌ها یک روز در هفته به این جامعه هدف خدمات مشاوره ارائه می‌شود.

خیرمند افزود: در آینده نزدیک مرکز شوق زندگی در استان با هدف حمایت و توانمندسازی اطفال، جوانان و زنان نیز ایجاد می‌شود.

جمع آوری متکدیان مهاجر دستور کار است

وی با اشاره به جمع آوری متکدیان در شهر گفت: آن دسته از متکدیان که دچار مشکل مالی بودند زیر چتر حمایتی قرار گرفتند و شمار جمع آوری متکدیان در استان مرکزی روند کاهشی دارد همچنین جمع آوری و نظارت بر متکدیان مهاجر نیز دستور کار است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه توانمندسازی کودکان کار باید مورد توجه ویژه باشد، ادامه داد: شاخصه‌های مناسبی در این راستا تعریف نشده و راه اندازی مرکز حمایت از کودکان کار از سوی بهزیستی مغفول مانده است.

خیرمند گفت: میزان سرعت خودروهای درون و برون شهری اراک و ساوه ۲۰ تا ۳۰ کیلومتر بیشتر از متوسط کشور است و برای کاهش شمار تصادفات، شهرداری اراک در هر ۲ رینگ شمالی و جنوبی در کمربندی اراک، متوسط سنج نصب کرده است و تا پایان سال جاری سامانه کنترل سرعت فعال می‌شود.

تعطیلی ۷۰ مرکز جمع آوری ضایعاتی در اراک

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت :۷۰ مرکز جمع آوری ضایعات در اراک، شناسایی و تعطیل شده و مجوز جمع آوری ضایعات در بافت اراک مجدد صادر نمی‌شود.

خیرمند افزود: ایجاد شهرک‌های ضایعاتی تا پایان سال هدفگذاری شده چرا که یکی از معضلات حاشیه شهر اراک، وجود ضایعاتی‌های غیرمجاز است همچنین شهرک جمع‌آوری ضایعات در شهر ساوه در نیمه نخست امسال و شهرک صنوف مزاحم در خمین نیز در نیمه دوم سال جاری راه اندازی می‌شود.

وی ساماندهی وانت بارهای میوه را از دیگر اقدامات انجام شده در شهر اراک عنوان کرد و گفت: ۱۸۰۰ دستگاه وانت‌بار در اراک در این حوزه فعال بودند که در برخی تقاطع‌ها ممنوعیت استقرار گذاشته شد و شمار وانت بارها اکنون به ۱۳۸۰ عدد کاهش یافته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی با اشاره به ساماندهی پسماندهای شهر اراک ادامه داد: شهرداری اراک برای تمامی افراد فعال در این عرصه، شناسنامه صادر کرده است و ایجاد ایستگاه ثابت و سیار جمع آوری پسماند در ۲ منطقه اراک جانمایی شده که از مردم زباله خشک را با ۹۰ درصد قیمت تمام شده خریداری کنند.

خیرمند تاکید کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی اکنون در موضوع ترک فعل‌ها ورود کرده و دبیرخانه ترک فعل نیز در استان ایجاد شده است که انتظار است اینگونه موارد به سمع و نظر مسؤولان قضائی استان رسانده شود تا اقدامات قانونی لازم در این راستا صورت گیرد.

کد خبر 6172470

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha