۲ مرداد ۱۴۰۳، ۱۲:۳۴

رییس جذب هیات علمی وزارت علوم:

متوسط ماندگاری پرونده‌های جذب هیات علمی به ۱۸ماه رسید

متوسط ماندگاری پرونده‌های جذب هیات علمی به ۱۸ماه رسید

رییس جذب هیات علمی وزارت علوم گفت: متوسط ماندگاری پرونده‌های جذب از ۲۴ به ۱۸ ماه رسیده و تعداد پرونده‌های جذب تعیین تکلیف شده ۲.۶ دهم سال‌های گذشته بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد خلج امیرحسینی در اجلاس روسای دانشگاه‌های کشور که با حضور محمدعلی زلفی گل وزیر علوم در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه‌ها و حوزه‌ها پیشران حرکت و پیشرفت کشور هستند گفت: اگر دانشگاه‌ها خوب کار کنند کشور هم پیشرفت می‌کند. به خصوص خروجی دانشگاه‌های ایران به برکت انقلاب اسلامی فقط بحث علمی نیست، بلکه مباحث علمی، فرهنگی و اقتصادی را در بر می‌گیرد.

وی افزود: در جذب اعضای هیئت علمی دو محور مهم وجود دارد که انتخاب فرد اصلح و سرعت در انتخاب اصلح است. باید بتوانیم فرد اصلح را از منظر علمی و عمومی انتخاب کنیم و در این محورها ارکان دانشگاه‌ها بسیار مهم است.

خلج به فعالیت‌های این حوزه در ۳ سال گذشته اشاره کرد و گفت: بحث ۳ برابری ظرفیت را داشتیم و پیش از این در جذب، صلاحیت علمی را یک نفر انتخاب می‌کرد، ولی در حال حاضر اینگونه نیست و بحث استعلامات را نیز داریم که کار بررسی و تأیید را انجام می‌دهد.

رییس جذب هیات علمی وزارت علوم گفت: اقدامات مهمی در بحث دقت و سرعت ایجاد شده که معاف کردن دانشگاه‌ها در تحقیقات آنها به مرکز جذب بود، اطلاع رسانی هفتگی وضعیت پرونده‌های جذب هر دانشگاه به ریاست هر دانشگاه، تعیین ضرب العجل برای تعیین تکلیف هر کدام از فراخوان ها، افزایش تعداد انتخاب‌های هیئت‌های اجرایی از یک نفر به ۳ نفر، ایجاد رای گیری الکترونیکی محرمانه برای اعضای هیئت علمی اجرایی را نیز داشتیم که تحولی بزرگ در این عرصه ایجاد کرد.

وی افزود: همچنین، تشکیل منظم جلسات چندین ساعته، حذف خودکار پرونده‌های جذب برای موسساتی که هیات اجرایی مستقیم نداشتند، هیئت اجرایی تشکیل دادیم و دفاتر تحقیق و شورای تحقیق راه انداختیم و مصوباتی برای دانشگاه‌های غیرانتفاعی داشتیم.

خلج، مدت زمانی که برای فرایند جذب ۵۰۰ نفر در سال‌های اخیر مصرف شده اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸، ۳۳ ماه، در سال ۹۹، ۲۸ ماه، در سال ۱۴۰۰، ۲۱ ماه، در سال ۱۴۰۱، ۱۵ ماه، در سال ۱۴۰۲، ۱۸ ماه طول کشید که این فرایند مطلوب نیست و باید بهبود ببخشد.

وی افزود: متوسط ماندگاری پرونده‌های جذب از ۲۴ به ۱۸ ماه رسیده و تعداد پرونده‌های جذب تعیین تکلیف شده ۲.۶ برابر سال‌های گذشته بوده است.

خلج گفت: همچنین، فراخوان‌های باقی مانده که باید بررسی شوند، عمدتا از شهریور و بهمن ۱۴۰۲ بوده است.

کد خبر 6174066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • پسر باران ۱۵:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
      2 0
      نقش شما در کاستن زمان این پروسه طولانی فقط گزارش دادن است؟ یا بایستی مسئولیت خود را ایفا کنید در بهبود شرایط؟ اینکه گزارش بدهید را یک فرد با حداقل رده پستی در وزارت علوم نیز قادر است انجام دهد!
    • پسر باران ۱۶:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۳
      0 1
      نقش شما در کاستن این زمان چیست؟ صرفا گزارش دادن ؟
    • ایران من ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
      0 0
      برای بنده الان ۲۶ ماه است که هنوز تعیین و تکلیف نشده. این آمار ها رو ازکجا میارن اینا
    • IR ۱۷:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۴
      0 0
      آیا بزرگترین دستاورد استخدام اعضا هییت علمی است ؟یا ایجاد بازار کسب وکار وتشویق کشورهای دیگر به سرمایه گذاری وصادرات به این کشورها حقیقاتا تا چه اندازه مرزهای اقتصاد راکوچک که شاید قرن نوزده اروپادین نگاه را نداشت
    • ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۵
      0 0
      فراخوان سال ۱۳۹۹ سازمان پژوهش هنوز تعیین تکلیف نشده یعنی بیشتر از پنجاه ماه، خوابین شما؟