طالب محمدی در گفتوگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه عدالت آموزشی و تربیتی از جمله اصلیترین راهکارها و اهداف کلان نظام تعلیم و تربیت معرفی شده و بارها در طول سند بر ضرورت تحقق آن تاکید شده است، اظهار کرد: برای دانش آموزان با نیازهای ویژه مدرسه فقط جایی برای تحصیل نیست بلکه فرصتی برای زندگی و تربیت تمام ساحتی است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان گفت: ۶۹ دانشآموز با نیازهای ویژه دارای آسیب شنوایی، دارای آسیب بینایی، جسمی حرکتی، چند معلولیتی و اتیسم سطح یک در دورههای تحصیلی پیش دبستان، ابتدایی و متوسطه اول در این مدرسه از آموزش و پرورش استثنایی استان خدمات آموزشی، پرورشی، حمایتی و توانبخشی دریافت میکنند.
محمدی افزود: با اعتبار تخصیص یافته ۲ دستگاه ویلچر برقی و ۲ دستگاه سمعک تهیه و در اختیار این مدرسه قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه دانش آموزان با نیازهای ویژه برای بهره مندی هر چه بهتر از برنامههای آموزشی نیازمند ارائه خدمات مستمر حمایتی، درمانی و توانبخشی هستند، تصریح کرد: آنان از این طریق میتوانند بر بخشی از محدودیتهای جسمی خود غلبه کرده و به جایگاهی که در شأن استعدادها و تواناییهایشان است، نزدیک شوند.
محمدی با بیان اینکه آموزش و سلامت از حقوق اساسی انسانها محسوب میشود و دستیابی به سطوح بالاتر از آن به لحاظ کیفی در بیشتر افراد جامعه هدفی عمده به حساب میآید، افزود: توجه به تأمین و توسعه سطح بهداشت و سلامت دانشآموزان امری مهم و ضروری است.
رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: اقدامات انجام شده در زمینه پیشگیری و درمان در راستای دستیابی به سلامت دانشآموزان نوعی سرمایهگذاری برای نسلهای آینده است.
نظر شما