بهگزارش خبرنگار مهر، سردار مرتضی عمو مهدی پیش از ظهر سهشنبه در نشست خبری برنامههای پنج پنج؛ روز حماسه ایثار و مقاومت شهر اراک اظهار کرد: برای پیشرفت کشور باید ۲ اعتبار مورد توجه ویژه قرار گیرد، نخست آنکه به گذشته خود افتخار کند و سپس برای آینده خود چشم انداز داشته باشد و برای تحقق این امر باید میراثهای ملموس وناملموس را برای خود برشمرده و برای جوانان تبیین کنیم.
وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران دارای میراث و عقبه تاریخی بسیاری است، افزود: یکی از دوران طلایی که به عنوان سند، تاریخ و میراثی برای کشور به شمار میرود دوران دفاع مقدس است که ناگفتههای بسیاری دارد و مایه مباهات است که خاطرات دوران دفاع مقدس و جانفشانی رزمندگان اسلام برای حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی را برای نسل کنونی جامعه تداعی کنیم.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی تصریح کرد: مردم شهر اراک در حماسه پنج پنج حماسه آفریدند و چنانچه یک پنجم روز، هوایی مانند پنج پنج در شهرها و استانهای دیگر اتفاق افتاده بود آن را به عنوان یک نماد در دنیا مطرح میکردند.
سردار عمومهدی افزود: باید به این روز بزرگ افتخار کنیم و جوانان را با این سند هویتی ارتباط دهیم.
وی با اشاره به اینکه روز چهارم خرداد روز مقاومت دزفول است، گفت: در این روز مردم بسیار مورد آماج حملات و موشک باران عراق قرار میگرفتند اما در مقابل دشمنان با اقتدار ایستادگی کردند و این برای مردم دزفول به عنوان یک سند افتخار و روز مقاومت و پایداری در تاریخ ثبت شد.
فرمانده سپاه حضرت روحالله استان مرکزی گفت: مشابه این حادثه پنجم مرداد در شهر اراک اتفاق افتاده است به طوری که دشمن واحدهای تولیدی شهر را بمباران میکرد اما کارگران اجازه نمیدادند چرخ اقتصاد استان متوقف شود و فردای روز بمباران در کارخانه حضور پیدا میکردند از این رو باید پنجم مرداد باید به عنوان روز ایثار و مقاومت شهر اراک در تاریخ و تقویم کشور ثبت شود.
سردار عمومهدی تاکید کرد: باید با تعامل، مشارکت، همکاری و هم افزایی این سند هویتی را برای آینده جوانان این استان و شهر اراک ثبت کنیم تا بتوانند به آن ببالند.
نظر شما