به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر ناظمی علی اکبر ناظمی در جلسه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی شهرستان اظهار کرد: برای کاهش دو چندان آسیبهای اجتماعی کار فرهنگی بیشتری باید انجام شود چرا که برخی از آسیبهای اجتماعی که با آن مواجه هستیم نتیجه غفلت از مسائل فرهنگی و دینی است.
وی افزود: نابرابریهای اجتماعی و اقتصادی، مشکلات و فقر مادی خانوادگی، بیکاری، رشد و توسعه تکنولوژی و صنعت، اختلافات خانوادگی و تربیت فرزندان و بسیاری از موارد دیگر میتواند باعث ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی شود.
ناظمی با بیان اینکه همه در قبال آسیبهای اجتماعی و کاهش آسیبها مسئول هستیم خاطر نشان کرد: استفاده از از ظرفیت افراد و شخصیتهای تأثیرگذار برای حضور در مناطقی که آسیبهای اجتماعی بالایی دارد از نقش مؤثری میتواند برخوردار باشد.
وی گفت: یکی از راههای کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی، تعمیق باورهای دینی و تقویت بنیه اعتقادی است که باید بیش از پیش مورد توجه همه مسئولین به ویژه در حوزه آموزش و پرورش، رابطین و مجریان پیشگیری قرار گیرد.
نجفی دادستان شهرستان هم در این جلسه بر لزوم کمیتههای کارشناسی بررسی مسائل اجتماعی و هم افزایی دستگاههای شهرستان در بررسی و اقدام برای رفع معضلات اجتماعی و آسیبها تاکید کرد.
گفتنی است؛ لزوم اشتراک گذاری آمار و اطلاعات آسیبهای اجتماعی توسط اعضای ستاد در شهرستان، همکاری و هم افزایی بهزیستی و آموزش و پرورش و مرکز بهداشت در پیگیری موارد، لزوم برگزاری کلاسهای آموزشی و کارگاههای آموزش خانواده و مهارتهای زندگی و همسر داری و فرزند پروری، اقدام به موقع و بهنگام دستگاههای عضو در هنگام بروز آسیبهای اجتماعی بویژه برای جوانان و دانش آموزان از دیگر مواردی بود که در این جلسه به آن اشاره شد.
نظر شما